Bursa'da 44 Yıllık Tekstil Devi Çok Sayıda İşçi Alacak! Erzak ve Yakacak Yardımı, Bayram Harçlığı... Bursa'da 44 Yıllık Tekstil Devi Çok Sayıda İşçi Alacak! Erzak ve Yakacak Yardımı, Bayram Harçlığı...

Bursa Büyükşehir Belediyesi, kalitenin önemini bir kez daha vurgulayarak, kalite yönetim sistemleri yolculuğunu başarıyla sürdürüyor. Bu süreçteki hedefler ve denetim sonuçlarına dair önemli detaylar paylaşıldı.

AW051346_02

Belediye'den Kalite Yönetim Sistemleri Güncellemesi

Belgelendirme ve Denetim Süreçleri

Belediye, Entegre Yönetim Sistemi çalışmalarını kararlılıkla devam ettiriyor. Türk Standartları Enstitüsü tarafından yapılan dış tetkikler sonucunda, üç farklı belgenin devamına karar verildi. Bu denetimler sırasında, başarılı uygulamalar ve tavsiyeler dikkatle incelendi.

Yapılan İyileştirmeler ve Uygulama Örnekleri

Denetçiler, vatandaşlardan gelen taleplerin ortalama 2 gün içinde sonuçlandırılması, hayvansal atıkların geri dönüşümü ve saha personelinin teknoloji kullanımını artırarak hizmet vermesi gibi başarılı uygulamaları yerinde tespit etti. Bu veriler, bir rapor halinde Genel Sekreter Yardımcısı ve Yönetim Temsilcisi Ahmet Aka’ya sunuldu.

Öncelik: Vatandaş Memnuniyeti

Kapanış konuşmasında, Genel Sekreter Yardımcısı ve Yönetim Temsilcisi Ahmet Aka, belediyenin tüm hizmetlerinin temel amacının vatandaş memnuniyetini artırmak olduğunu belirtti.

“Bize ulaşan tüm taleplerin en hızlı şekilde çözülmesini son derece önemsiyoruz. Kaynağı kurumumuz olmayan sebeplerden ötürü sonuçlandıramadığımız talepler için bile vatandaşımızı arıyor bilgilendirme yapıyoruz”

Aka ayrıca, yönetim sistemlerini etkin bir şekilde kullanmanın önemini vurgulayarak, denetim sürecine katkıda bulunan tüm denetçilere teşekkürlerini iletti.

Editör: Abdullah Argun