Bursa Büyükşehir Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında belediyede görev yapan kadın çalışanları unutmadı. Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen etkinlikte kadın çalışanlara çiçek hediye edildi.

Büyükşehir Belediyesi Ana Hizmet Binası ile BUSKİ Genel Müdürlüğü’nde görev yapan kadın çalışanlara dağıtılan çiçeklerle 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlandı.
Kadın çalışanlara verilen çiçeklerin üzerinde yer alan notta, “Değerli kadınlar, emeğinizle geleceğimize ışık oluyorsunuz. Biz inanıyoruz ki eşitlik birlikte mümkün. Birlikte daha güçlü, daha adil yarınlara…” ifadelerine yer verildi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin kadınların hayatın her alanında daha güçlü ve eşit haklara sahip olduğu bir kent hedefi doğrultusunda çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi.





