Bursa Süper Amatör küme A grubunda şampiyon Şükraniyespor oldu. İlkyarının son maçında İnegöl Kurtuluş sahasında play-off'u garantileyen 2 takım grup şampiyonluğu için karşı karşıya geldi. 

Bursa Amatör küme A grubunda Şampiyon Şükraniyespor

Grupta 49 puan ile lider olan Karadeniz Güvenspor 47 puan ile takipçisi Şükraniyespor aynı zamanda play-off'ların provası niteliğinde maça sporseverler büyük ilgi gösterirken İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban da ikinci yarısında maçı izleyenler arasında yerini aldı. 

Bursa Amatör küme A grubunda Şampiyon Şükraniyespor

Yenilen Kurtuluş sahasında denk kuvvetler şeklinde geçen karşılaşmada 45. Dakikada konuk ekip penaltı kazandı,  penaltı atışını kullanan Semih Yıldız İlkyarının skorunu belirledi 0-1.

BEBKA'dan kırsal kalkınma için 35 projeye 112 milyon liralık hibe BEBKA'dan kırsal kalkınma için 35 projeye 112 milyon liralık hibe

İkinci yarıya gol için çıkan Karadeniz Güvenspor girdiği pozisyonlarda başarılı olamadı. 65. Dakikada oyuna giren Efe Vatansever 67. Dakikada takımını 2-0 öne geçirdi. Semih Yıldız'ı 1 topu direkten dönerken, Karadeniz Güvenspor Volkan Depe ile girdiği pozisyonlarda kaleci Anıl Budak gole izin vermedi. 

Oğuzhan Yaldız'ın yönettiği karşılaşmada başka gol olmayınca Şükraniyespor hem ilk maçın rövanşını vermedi, hemde ikinci olarak gittiği deplasmandan Şampiyon olarak play-off'lara adını yazdırdı. 

Maç sonrası Şampiyonluğu taraftarıyla kutlayan Şükraniyespor'lu futbolcular, Şampiyonluğu bugün doğum günü olan başkanları Furkan Nam'a armağan etti.

Kaynak: Haber Merkezi