Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında Kayserispor, Antalyaspor'u ağırladığı maçta 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz, karşılaşmayı değerlendirdi ve takımının performansı hakkında açıklamalarda bulundu.

Yılmaz, basın toplantısında şu ifadeleri kullandı

"Bugün ilk devreye istediğimiz gibi, iyi başladık. Gol pozisyonları da bulduk ama değerlendiremedik. Gol ararken geçişten yediğimiz bir gol var. Ondan sonra mental olarak düştük. Bunu da çalışmamız ve geliştirmemiz lazım. Yine beraberliği yakalayacak pozisyon bulmuşken yine atamadık ve devreye mağlup olarak girdik. Oyuncularımız ikinci devre gereken oyunu gösterdiler. Onlara teşekkür ediyorum. Onlara da bu yakışır. 1-1’i yakaladık. Galip gelecek pozisyonları da bulduk ama ne yazık ki değerlendiremedik."

Takım Olarak Uzun Bir Aradan Sonra Puan Aldık

Uzun bir aradan sonra puan aldıklarını belirten Yılmaz, bu durumun sevindirici olduğunu ancak galip gelememekten dolayı üzgün olduklarını dile getirdi. "Çünkü kazanacak yeterince pozisyonları bulduğumuzu düşünüyorum. Daha iyi olacağız. Çok çalışacağız ve çok tekrar yapacağız. Bu ligde her puanın çok değeri var. Bugünkü maçtan kurtulup Antep maçına hazırlanacağız." ifadelerini kullandı.

Bursaspor - Vanspor FK maçı seyircisiz oynanacak Bursaspor - Vanspor FK maçı seyircisiz oynanacak

Transfer İhtiyacı ve Mevki Tercihi

Bir gazetecinin transfer ile ilgili sorusu üzerine Yılmaz, mevki belirtmeden her mevkiye oyuncu istediğini belirtti. "Bunu mevki olarak bakmıyorum. Şu anda çok değerli bir oyuncu grubum var. Tabii ki de transfere ihtiyacımız var. Mevki belirterek onları kırmak ya da üzmek, yetersiz olduklarını düşünmelerini istemem. Ben her mevkiye oyuncu isterim. Küçük de olsa transfer tahtasını açamama gibi bir olayımız da var. Benim için en değerli oyuncu kendi elimde olan oyuncumdur." dedi.

Burak Yılmaz, basın toplantısı sonrasında takımının geleceği ve transfer planlarıyla ilgili daha fazla detay vermedi ancak önümüzdeki maçlara odaklanacaklarını ve daha iyi sonuçlar alabilmek için çalışacaklarını vurguladı.

Editör: Şaban Kılıçcı