Çifte vatandaşlar sandık başında

Türkiye'deki çifte vatandaşlar, sabahın erken saatlerinde oy kullanma işlemlerine başladılar. Kırklareli'nde kurulan sandıklarda yoğun bir katılım gözlemlendi.

Bulgaristan genel seçimleri için Kırklareli'nde Türkiye Odalar ve Borsa Birliği Anadolu Lisesinde sandık kuruldu. Sabah saat 07:00 itibariyle oy kullanma işlemleri başladı. Çifte vatandaşlar sandık başında yoğun bir ilgi gösterdi.

Genc Gazete Bulgar Secimi Kırklareli (1)-1

Balkan Türkleri Göçmenler Dayanışma Derneği'nden Çağrı

Balkan Türkleri Göçmenler Dayanışma Derneği Başkanı Erol Ateş, seçimlerin önemine dikkat çekerek çifte vatandaşları sandığa davet etti. Ateş, "Bulgaristan hükümeti parlamento seçimleri için 6. defa sandık başına gidiyor. Türkiye'deki çifte vatandaşlarımızın sandık başında olmaları büyük önem taşıyor." dedi.

Genc Gazete Bulgar Secimi Kırklareli (2)

“Bulgaristan hükümeti parlamento seçimleri için 6. defa sandık başına gittiğini ifade eden Balkan Türkleri Göçmenler Dayanışma Derneği Başkanı Erol Ateş, çifte vatandaşları sandığa davet etti. Seçimlerin önemine değinen Ateş, Türkiye'deki çifte vatandaşların sandık başında olduğunu söyledi.”

Genc Gazete Bulgar Secimi Kırklareli (4)

Kırklareli'nde 7 Sandık Kuruldu

Kırklareli'nde seçimler için 7 sandık kuruldu. Seçim heyecanı sabahın erken saatlerinden itibaren şehirde hissedilmeye başlandı.

Genc Gazete Bulgar Secimi Kırklareli (5)

Seçimler, Türkiye'deki çifte vatandaşlar için büyük önem taşırken, katılımın yüksek olması bekleniyor. Bu seçimler, Bulgaristan'da siyasi dengelerin belirlenmesinde kritik rol oynayacak.

Genc Gazete Bulgar Secimi Kırklareli (3)

Kaynak: İHA