Bu görüntü çok konuşuldu

 

Erdoğan’ın sevenleri seçim sürecinde; “Recep Tayyip Erdoğan’ı Sultan Abdülhamid Han’ın yalnızlığına terk etmeyeceğiz.” Mesajıyla dikkat çekmişlerdi. İşte bu mesajla ilgili bir paylaşım sosyal medyada olay oldu.

Gündem olan görüntülerin sahibinden açıklama Gündem olan görüntülerin sahibinden açıklama

 

ABDÜLHAMİT HAN VE ERDOĞAN

'Payitaht Abdülhamit' dizisinde 'Tahsin Paşa' karakterine hayat veren Bahadır Yenişehirlioğlu, Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde AK Parti Manisa 1. sıradan aday oldu ve seçildi.

 

AK Parti'nin TBMM’ye gönderdiği milletvekilleri arasında sanat, medya ve spor camiasından da dikkat çeken isimler bulunuyor. Payitaht Abdülhamid dizisinin oyuncusu Bahadır Yenişehirlioğlu da bu isimler arasında yer alıyor.

Payitaht Abdülhamit dizisinin 'Tahsin Paşa’sı Bahadır Yenişehirlioğlu’nun dizide Abdülhamithan karakteri ile beraber bulunduğu resim ile milletvekili seçildikten sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile beraber bulunduğu fotoğraf sosyal medyada yan yana paylaşıldı. Bu paylaşım kısa sürede sosyal medyada en çok konuşulan paylaşımlardan biri oldu.

Özellikle Erdoğan’ın mücadelesini, Abdülhamit Han’ın mücadelesine benzetenler tarafından, bu paylaşımın çok beğenildiği görüldü.

 107103314_1692847450867944_5506294683783418142_n

BAHADIR YENİŞEHİRLİOĞLU KİMDİR?

Bahadır Yenişehirlioğlu 18 Ocak 1962 tariinde Manisa'da doğmuştur. Yazar oyuncu ve avukattır. Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi Bölümü'nden mezundur. 2017-2021 yılları arasında TRT-1'de yayınlanan Payitaht "Abdülhamid" dizisinde 5 sezon boyunca canlandırdığı "Tahsin Paşa" karakteriyle ün kazanmıştır. Yenişehirlioğlu, 2021-2022 yılları arasında da TRT-1'de yayınlanan Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı dizisinde Derviş karakterini oynadı. Son seçimlerde Ak Parti’den Manisa milletvekili seçildi.

Editör: AYHAN BAYRAKTAR