Bolu'da etkili olan kar yağışına karşı 61 araç ve 116 personelle yürütülen çalışmalar sonucu kapalı köy yolu bulunmadığı bildirildi. Bolu genelinde etkili olan kar yağışı sonrası İl Özel İdaresi ekipleri, 61 araç ve 116 personelle sahada görev aldı. Yapılan açıklamada, il genelinde kapalı köy yolu bulunmadığı ifade edildi.
Kar yağışına karşı ekipler teyakkuza geçti
Bolu’da etkili olan kar yağışının yaşamı olumsuz etkilememesi amacıyla karla mücadele çalışmaları aralıksız sürdürülüyor. Bolu Valiliği koordinesinde yürütülen çalışmalarda İl Özel İdaresi ekipleri sahada aktif olarak görev yapıyor.
Vatandaşların güvenli ulaşımını sağlamak amacıyla 7 gün 24 saat esasına göre çalışan ekiplerin, il genelinde olumsuzluk yaşanmaması için hazır bekletildiği öğrenildi.
61 iş makinesi ve 116 personel sahada
Karla mücadele kapsamında Bolu genelinde toplam 61 iş makinesi ve 116 personel görevlendirildi. Zorlu hava koşullarına rağmen sahadaki çalışmaların aralıksız sürdürüldüğü bildirildi.
Valilikten yapılan açıklamada, yürütülen etkin mücadele sonucunda il genelinde ulaşıma kapalı köy yolu bulunmadığı belirtildi. Ekiplerin, kar yağışının etkisine göre hazır durumda bekletildiği aktarıldı.




