Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ve belediye ekibi, 25-26 Kasım tarihlerinde Bodrum yarımadasını vuran şiddetli fırtınanın yarattığı olumsuz etkileri ortadan kaldırmak amacıyla hızla harekete geçti.

Ünlü zeytinyağı markası raflardan toplatılıyor Ünlü zeytinyağı markası raflardan toplatılıyor

Esnaf ve Vatandaşlara Moral Ziyareti

Başkan Aras, CHP İlçe Başkanı Tuna Işın, belediye başkan yardımcıları, ilgili müdürlükler ve birim amirleri ile birlikte Gümüşlük Mahallesi'nde zarar gören esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Sabah saatlerinde mahalleye giderek fırtınadan etkilenen esnafla buluşan Başkan Aras, yaşanan olumsuzlukları öğrenerek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Fırtına Zararı Tespit Ediliyor

Başkan Aras, konuyla ilgili şunları söyledi: "Bölgemizde gece saatlerinden itibaren etkili olan fırtına sebebiyle, özellikle Gümüşlük Mahallesi'nde deniz suyunun karaya sürüklenmesiyle birlikte sahil şeridinde yer alan işletmelerimizde maddi zararlar meydana gelmiş durumda. Esnafımızla görüşerek geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Ekiplerimiz tespitlerini yapıyor. Gerekli temizlik ve çevre düzenleme çalışmalarını hemen başlattık. Bodrum Belediyesi olarak her zaman vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz."

Bodrum'un Durumu Ne Olacak?

Şiddetli fırtınanın yol açtığı zararın tam olarak ne kadar olduğu ve Bodrum'un yeniden eski haline gelmesi için atılacak adımlar merak konusu. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras'ın ve ekibinin bu süreçteki çalışmalarını yakından takip edeceğiz.

Kaynak: