Manisa’nın Alaşehir ilçesinde, bir haftadır haber alınamayan 54 yaşındaki Erdoğan Çam, yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu.
Alaşehir Beşeylül Mahallesi Cumhuriyet Caddesi’nde yaşayan Erdoğan Çam’dan bir haftadır haber alamayan komşuları, durumu mahalle muhtarına bildirdi. Muhtarın ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.
İtfaiye ekipleri, kapının yanında bulunan pencereyi açarak eve giriş yaptı. Görevliler, Çam’ı yatağında cansız şekilde buldu.
Yaklaşık 20 yıl önce eşinden ayrıldığı ve bir çocuğu olduğu öğrenilen Erdoğan Çam’ın, şeker ve tansiyon gibi rahatsızlıklarının bulunduğu ve sık sık hastanede yattığı belirtildi. Çam’ın cenazesi, Alaşehir Devlet Hastanesi morgundan İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderildi.
Polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.