Galatasaray’ın transfer çalışmaları kapsamında gündemine aldığı belirtilen Bernardo Silva ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Portekizli yıldızın sarı-kırmızılı kulüpten istediği mali şartların, yönetim tarafından yüksek bulunduğu öne sürüldü.
Sabah’ta yer alan habere göre Bernardo Silva, Galatasaray’dan 3 yıllık sözleşme talep etti. 31 yaşındaki futbolcunun imza parası dahil toplam 55 milyon euroluk bir paket istediği iddia edildi.
Sarı-kırmızılı yönetimin, bu rakamın ardından transfer konusunda geri adım attığı aktarıldı. Galatasaray’ın yüksek maliyet nedeniyle alternatif isimlere yönelme ihtimalinin güçlendiği belirtildi.
Öte yandan Bernardo Silva için Atletico Madrid’in de devrede olduğu ifade ediliyor. İspanyol ekibinin Portekizli futbolcuyla 2+1 yıllık sözleşme imzalama ihtimalinin gündemde olduğu konuşuluyor.
Güncel piyasa değeri 27 milyon euro olarak gösterilen Bernardo Silva, bu sezon Manchester City formasıyla 52 resmi maça çıktı. Tecrübeli orta saha oyuncusu, bu karşılaşmalarda 3 gol ve 5 asistlik katkı sağladı.





