Galatasaray - Fenerbahçe Derbisi İşte Seyirci Sayısı Kararı! Galatasaray - Fenerbahçe Derbisi İşte Seyirci Sayısı Kararı!

26. Uluslararası Kültür Sanat festivali kapsamında gerçekleştirilen, Refik Gür sokak basketbolu turnuvası geçtiğimiz Cuma akşamı oynanan final müsabakaları ile sona erdi. Hikmet Şahin Kültür parkı içerisinde, fuar otopark alanındaki basketbol sahasında düzenlenen turnuva heyecanlı ve çekişmeli maçlara sahne oldu.

10.BASKETBOL TURNUVASI

Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Şen, Refik Gür sokak basketbolu turnuvasının bu yıl 10'ncusunu düzenlediklerini hatırlattı. Kızlar, minik erkekler, küçük erkekler, yıldız erkekler, genç erkekler, büyük erkekler ve master erkekler olmak üzere 7 kategoride gerçekleştirdikleri turnuvanın startını 16 Ağustos Cuma günü oynanan maçla verdiklerini söyleyen Yusuf Şen: "Final müsabakaları ile turnuvmız sona erdi. Bu kategoriler dışında üçlük yarışması, smaç yarışması ve turnuvanın en değerli oyuncularını da çeşitli hediyeler ile ödüllendiriyoruz" dedi.

Tüm minik oyuncuların oynadıkları 8 müsabaka sonrasında şampiyon ilan edildiğini bildiren Yusuf Şen: "Küçüklerde ise, By Cevat takımı, Bumbumlar takımına 3 maç üstünlük sağlayarak şampiyon olmuştur. Yıldızlarda 4 takım mücadele ederken, Büyüklerde 6 takım birbirleriyle yarıştı. Masterlar'da ise 5 takım karşılaştı. 3'lük yarışmasında 17 yarışmacı mücadele ederken, smaç yarışmasında da 9 yarışmacı yer aldı. Ben turnuvalarımıza katılım gösteren tüm takımlarımıza ve yarışmacılarımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

.