Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Şahin Biba, Mustafakemalpaşa’da çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunarak ilçede devam eden çalışmalar ile planlanan yatırmaları değerlendirdi.

Biba’ya ziyaretlerinde Bursa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Deniz Köken ve belediye bürokratları eşlik etti.

Programına AK Parti Mustafakemalpaşa İlçe Başkanlığını ziyaret ederek başlayan Biba, İlçe Başkanı Mutlu Turgut ve teşkilat üyeleriyle ilçenin talep ve ihtiyaçları hakkında görüştü. Görüşmeye Gagavuzya Özerk Bölgesi’ndeki Kıpçak Belediyesinin Başkanı Oleg Grizan da katıldı. Ziyarette iki belediye arasında geliştirilebilecek iş birlikleri ele alındı.

İlçedeki yatırımlar görüşüldü

Biba, daha sonra Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Şükrü Erdem’i makamında ziyaret etti. Görüşmede ilçede devam eden projeler ve hayata geçirilmesi planlanan yatırımlar değerlendirildi.

Mustafakemalpaşa Öğretmenevi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Biba, ilçe sakinlerinin talep ve önerilerini dinledi. Esnafı da ziyaret eden heyet, Lala Şahin Türbesi ve Millet Bahçesi’nde incelemelerde bulundu.

İlçenin Bursa Büyükşehir Belediyesinden beklentilerini değerlendirdiklerini belirten Biba, belediye ekiplerinin tespit ettiği eksikliklerin de öncelik sırasına göre ele alınacağını söyledi.

Başkan Vekili Biba Mustafakemalpaşa Hak Ettiği Hizmetleri Alacak (1)

Millet Bahçesi yeniden kullanıma sunulacak

Mustafakemalpaşa Millet Bahçesi’nin ilçe açısından önemli bir yatırım olduğunu ifade eden Biba, alanın yeterince değerlendirilemediğini savundu.

Millet Bahçesi’ni yeniden ele alacaklarını belirten Biba, “Millet Bahçesi’nin tekrar vatandaşlar tarafından kullanılmasını istiyoruz. En kısa zamanda kullanıma açacağız” dedi.

Başkan Vekili Biba Mustafakemalpaşa Hak Ettiği Hizmetleri Alacak (5)

Mustafakemalpaşa’ya B Kafe geliyor

Biba, Bursa Büyükşehir Belediyesinin sosyal tesis markası B Kafe’nin kısa süre içerisinde Mustafakemalpaşa’da hizmete açılacağını duyurdu.

Dereboyu Mahallesi’ndeki köprünün mevcut durumuna da değinen Biba, bölgenin ciddi bir düzenlemeye ihtiyaç duyduğunu söyledi. Taşkın sahası içerisinde kalan alanın yeniden değerlendirileceğini ve yapılabilecek çalışmaların ilgili ekipler tarafından inceleneceğini kaydetti.

Kaynak: İHA