Bursa’nın Kestel ilçesine bağlı Ağlaşan Mahallesi’nde çıkan orman yangınına ilişkin Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, sosyal medya hesapları üzerinden açıklamalarda bulundu. Başkan Bozbey, itfaiye ekiplerinin yangına hızla müdahale ettiğini ve söndürme çalışmalarının yoğun şekilde sürdüğünü belirtti.
Yangın bölgesinde 11 araç ve çok sayıda personelin görev aldığını vurgulayan Bozbey, destek ekiplerin de söndürme çalışmalarına katıldığını ifade etti. Başkan Bozbey, “İtfaiye ekiplerimiz yangına hızla müdahale etmiş olup; 11 araç ve çok sayıda çalışma arkadaşımızla, destek ekipler beraberinde söndürme çalışmaları devam etmektedir” dedi.
“Görevli Araçlara Öncelik Tanınmalı”
Bozbey, açıklamasında bölgedeki vatandaşlara da çağrıda bulunarak, yangın söndürme ekiplerinin çalışmalarını sorunsuz sürdürebilmesi adına görevli araçlara öncelik tanınmasının önemini vurguladı. “Çalışmaların sorunsuz ilerleyebilmesi adına bölgede söndürme faaliyetine katılan ekiplere ve görevli araçlara öncelik tanınması önem arz etmektedir” ifadelerini kullandı.



