Süper Lig 22. haftada Başakşehir ile Fenerbahçe kozlarını paylaşıyor. Samsunspor’a puan kaybetmesine rağmen 54 puanla lider durumda bulunan Fenerbahçe oynadığı 21 karşılaşmada 17 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Çağdaş Atan’ın çalıştırdığı Başakşehir ise Trendyol Süper Lig’de 7 galibiyet 6 beraberlikle toplam 27 puan topladı. 10. sırada bulunan Başakşehir, Fenerbahçe karşısında puan veya puanlar alarak üst sıralara çıkmayı hedefliyor. Futbol tutkunları ise Süper Lig’de kritik mücadelenin hangi saatte başlayacağına odaklandı. Peki Başakşehir Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte, mücadeleye ilişkin detaylar…

BAŞAKŞEHİR FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Trendyol Süper Lig 22. hafta karşılaşmasında Başakşehir’in Fenerbahçe’yi konuk edeceği karşılaşma 24 Ocak Çarşamba günü oynanacak.

Zirveyi yakından ilgilendiren mücadele Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda saat 20:00’de başlayacak.

Karşılaşma beIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Fenerbahçe’de zorlu karşılaşma öncesinde eksikler düşündürüyor. Ara transfer döneminde takıma katılan Bonucci ve Krunic’in karşılaşmaya ilk 11’de başlaması bekleniyor.

EKSİKLER ÇOK!

Afrika Uluslar Kupası'nda yer alan Osayi-Samuel ve Djiku gibi isimlerin yanı sıra sakat olan Fred, Luan Peres, Zajc ve Miguel Crespo mücadelede forma giyemeyecek.

Süper Lig maçlarının VAR hakemleri belli oldu Süper Lig maçlarının VAR hakemleri belli oldu

239A57E79B774129B4Bce299E2E9169E

Editör: Haber Merkezi