Eski İYİ Parti TBMM Grup Başkanı Prof. Dr. İsmail Tatlıoğlu Partisinden İstifa Etti Eski İYİ Parti TBMM Grup Başkanı Prof. Dr. İsmail Tatlıoğlu Partisinden İstifa Etti

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara'da gerçekleştirilen Seçmen İletişim Merkezi'nin açılışında önemli açıklamalarda bulundu. Yerel seçimler öncesinde CHP ve DEM Parti'nin ayrı adaylar çıkarmasını eleştiren Bahçeli, bu durumu "sinsi bir oyun" olarak nitelendirdi.

Bahçeli konuşmasında, CHP'nin ve DEM Parti'nin ayrı adaylarla seçime girmesini, Türkiye'nin yerel yönetimlerdeki siyasi dengelerini değiştirme girişimi olarak değerlendirdi. "CHP ile DEM'in ayrı aday çıkarması sinsi bir oyundur. Bugünkü CHP zilletin eline düşmüştür. Bugünkü CHP PKK'nın eline geçmiştir. DEM'cilerle pazarlık yapıp belediyeleri peşkeş çekmeye çalışan CHP'dir." ifadelerini kullandı.

"CHP DEMEK DEM DEMEKTİR"

Bahçeli, konuşmasının devamında şunları kaydetti: "'DEM'lenmiş CHP karışık ve kavgalıdır. CHP demek DEM demektir. Bu siyasi hesaplar tutmayacaktır. Cumhur İttifakı gönülleri buluşturuyor. İttifakımız korkak ve kanunsuzlara karşı cesurların dik duruşudur."

Editör: Fırat Çelik