"Speak Up for Yourself" projesi, özel çocukların öğretme kapasitelerini geliştirmeyi ve öğrenme sürecini kolaylaştırmayı amaçlıyor. Play Store üzerinden indirilebilecek interaktif bir yazılım uygulama programını geliştirmek için Avrupa Birliği'nden hibe almaya hak kazandı.

Whatsapp Image 2024 01 18 At 11.11.55

Projenin Türkiye ortağı olan Özel Üçel Rehabilitasyon Merkezi, Bursa, Oylat ve İznik'in kültürel zenginliklerini tanıtmakla birlikte, okulun tanıtımını okul annelerinin el emeğiyle yaptıkları yöresel yemeklerin sunumuyla Okul Bizbize Kafe'de verilen öğle yemeğiyle destekledi.

Whatsapp Image 2024 01 18 At 11.11.59

İnegöl Rehberlik ve Araştırma Merkezi, Türkiye'de özel eğitime ihtiyaç duyan çocukların eğitim ve öğretim süreçlerinin yol haritasını ve uygulanma şeklini hazırladıkları bir workshop çalışması ile konuklara bilgi sundu. İyi örnek uygulamaları kapsamında Talha Ömer Faruk Teşik Uygulama Okulu ziyaret edildi.

İnegöl'de Kontrolden Çıkan Araç Şarampole Yuvarlandı: 2 Yaralı İnegöl'de Kontrolden Çıkan Araç Şarampole Yuvarlandı: 2 Yaralı

Whatsapp Image 2024 01 18 At 11.11.55 (1)

“İnegöl'den mutlu bir şekilde ülkelerine döndüler”

Yurt dışından gelen misafirler, Özel Üçel Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Sözer Özbek ve Müdür Yardımcısı Şükran Erten eşliğinde, projeye katkılarından ötürü İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban'ı ziyaret ederek eğitime verdikleri değerli katkı için teşekkür ettiler.

Whatsapp Image 2024 01 18 At 11.11.56

Okulun kurucu ortaklarından Ahmet Dükkancı'nın da katıldığı Ortaköy Kervansaray'da düzenlenen sertifika programı ve veda yemeğiyle yurt dışından gelen misafirler, İnegöl'den mutlu bir şekilde ülkelerine döndüler.

Whatsapp Image 2024 01 18 At 11.11.56 (1)

Özel Üçel Rehabilitasyon Merkezi proje ekibi, 11 Şubat 2024 tarihinde İtalya, Napoli'de gerçekleştirilecek proje faaliyetlerine katılacak. Merkez, projeyle ilgili şu ifadeleri kullandı: “Çocuklarımızın gelişimine katkıda bulunmaya ve ülkemizin tanıtımını yapmaya devam edeceğiz.”

Editör: Umut Gökdaş