ATAUZDER, Adalet ve Kalkınma Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi, İyi Parti, Cumhuriyet Halk Partisi, Saadet Partisi ve Yeniden Refah Partisi gibi siyasi partilerle ve bunların grup başkan vekilleri, komisyon başkanları ve üyeleriyle görüşmeler gerçekleştirdi. Bu görüşmelerde dernek, uzman çavuşların haklarının iyileştirilmesi ve memuriyete atanmaları konusunda destek talep etti.

"Bu mesele siyaset üstü bir vicdan meselesidir. Bizlere zaman ayırıp sesimizi duyan ve her türlü desteği vereceğini belirten devletimiz ve devlet büyüklerimize ATAUZDER ve ailesi adına binlerce kez teşekkür ederiz."  ATAUZDER 

Whatsapp Image 2024 02 01 At 16.25.11

Mustafa Gündeşli Başkanlık İçin Aday

ATAUZDER Başkanı Mustafa Gündeşli, uzman çavuşların özlük hakları ve memuriyet hakları konusunda gerekli çalışmaları yapmak üzere başkanlık seçimlerine aday oldu. Dernek, özellikle 10 yıl ve üzeri hizmet veren uzman çavuşların haklarının iyileştirilmesi ve mağduriyetlerin giderilmesi adına çalışmalarını yoğunlaştıracak.

Whatsapp Image 2024 02 01 At 16.25.11 (1)

Dernek, emekli, sivil memurluğa geçmiş, malulen emekli olan ve görevlerine devam eden uzman çavuşların yanı sıra Gazilik ünvanı almış uzman çavuşları da temsil ediyor. ATAUZDER, bu grupların layık olduğu değeri görmeleri ve haklarının alınması adına faaliyetlerini sürdürmekte kararlı.

ATAUZDER Başkanı Mustafa Gündeşli, Türkiye Emekli Uzmanlar Derneği (TEMUD) Başkanlığı'na talip oldu.

Kavgayı ayırmak için ezan okudu: Kamera o ilginç anları kaydetti Kavgayı ayırmak için ezan okudu: Kamera o ilginç anları kaydetti

Whatsapp Image 2024 02 01 At 16.25.07

Editör: Umut Gökdaş