Ünlü astrolog Michaela Astro, Temmuz ayına dair dikkat çekici öngörülerde bulunarak sosyal medya ve astroloji çevrelerinde geniş yankı uyandırdı. Kendisi, daha önceki tahminlerinin gerçekleşmesiyle tanınan bir isim olarak, Temmuz ayında beklenen önemli astrolojik olaylar ve bunların olası sonuçları hakkında konuştu.

7 Mayıs 2024 günlük burç tahmini, her burç için özel önerilerimiz var 7 Mayıs 2024 günlük burç tahmini, her burç için özel önerilerimiz var
"11 Temmuz'da Plüton tehlikeli 29 derece ile tetiklenecek, 22 Temmuz'da Güneş 29 derece Ay düğümlerine kare açıda ve Plüton ile büyük kare oluşturuyor"

Michaela Astro, özellikle 11 Temmuz tarihine işaret ederek, bu gün meydana gelecek astrolojik konfigürasyonun önemine dikkat çekti. Kendisi tarafından yapılan açıklamada, bu tarihin ve ardından 22 Temmuz'un, gökyüzünde meydana gelecek olaylar açısından kritik olduğu belirtildi.

"Tarihe damga vuracak bir olayın haritası aşağıda gördüğünüz. 11 ve 22 Temmuz tarihleri açıların girdiği tarihtir. Bu tarihten +- 20 gün içinde olaylar gerçekleşebilir. 3 büyük olasılıktan birini vaat ediyor"

Son olarak bu açının toplumsal olarak yaratabileceği tehlikeleri sıralayan Michaela Astro, bu tehlikeleri şu şekilde öngördü:

  1. Büyük deprem ya da kitlesel ölüm
  2. Darbe
  3. Büyük bir liderin ölümü

Kaynak: Haber Merkezi