Üsküdar'da meydana gelen sıra dışı bir kaza, sürücünün neşeli tavırlarıyla dikkat çekti. Yolun kaygan olması sebebiyle direksiyon hakimiyetini kaybeden bir sürücü, 4 metre yükseklikten bir evin bahçesine düştü.

Amatör Kadın Balıkçının Büyük Avı Görenleri Hayrete Düşürdü! Amatör Kadın Balıkçının Büyük Avı Görenleri Hayrete Düşürdü!

Kazadan yara almadan kurtulan sürücü, olay yerinde basın mensuplarına kalp işareti yaparak gülümsedi.

kaza kalp gülümse (2)

Olay Yerinden İlk Kareler

Kaygan Yolda Kontrolden Çıkan Araç Bahçeye Uçtu

Seyir halindeki Wolkswagen marka araç, Üsküdar Güzeltepe Mahallesi'nde kaygan bir yolda direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu bir evin bahçesine düştü. Sürücü Ali Demir, başka bir araca çarpmamak için ani bir fren yapışının ardından yaşanan bu kazadan kendi imkanlarıyla çıkarak etrafındakilere neşe saçtı.

kaza kalp gülümse (3)

Kazadan Sağ Salim Çıkan Sürücünün İlk Sözleri

"Yokuştan aşağı iniyordum. Bir anda karşıma araba çıktı. İnşaat çalışması olduğu için yerlerde betonlar vardı, arabanın freni tutmadığı için buradan aşağı uçtum. Yine ölmedik, çok şükür. Bende bir şey yok ağabey çok şükür, bir sıkıntım yok. 4 metrelik bir alan, siz de gördünüz. Çok şükür bahçede kimse yoktu." - Ali Demir

Kazanın Görgü Tanıkları ve İtfaiye Ekiplerinin Hızlı Müdahalesi

Şaşkınlık yaratan kazanın ardından olay yerine hızla intikal eden itfaiye ve polis ekipleri, bölgede güvenlik önlemleri alarak olası bir tehlikeyi önledi. Kazanın görgü tanıkları, yaşananları büyük bir şaşkınlıkla anlatırken, sürücünün sağlık durumunun iyi olduğunu ve herhangi bir yaralanma olmadığını belirttiler.

kaza kalp gülümse (4)

Basın Mensuplarına Gülümseyerek Kalp İşareti

Kazadan kurtulan sürücü, basın mensuplarının sorularını yanıtlarken gülümsemeyi ihmal etmedi. Kendisini görüntüleyen gazetecilere yönelik yaptığı kalp işaretleri, kazanın şokunu hafifleten bir an olarak kayıtlara geçti.

Editör: AYHAN BAYRAKTAR