Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) tarafından düzenlenen Güz Dönemi Final Sınavları, 20-21 Ocak tarihlerinde milyonlarca öğrencinin katılımıyla gerçekleşti. Şimdi ise öğrenciler, sınav sonuçlarının açıklanacağı tarihi merakla bekliyor. AÖF'den gelecek olan resmi açıklama ile birlikte öğrenciler, emeklerinin karşılığını öğrenecek.

AÖF Güz Dönemi Final Sınav Sonuçları Heyecanla Bekleniyor

AÖF Güz Dönemi Final Sınav sonuçlarına dair resmi bir açıklama bulunmamakla birlikte, geçmiş yıllara bakıldığında genellikle sınav tarihinden itibaren 2 hafta içerisinde sonuçların açıklanması beklenmektedir. Bu bağlamda, 2023-2024 yılı Güz Dönemi Final Sınav sonuçlarının en geç Şubat ayının ilk haftasında açıklanması tahmin edilmektedir.

Bursa'da mesleki eğitimde MÜSİAD iş birliği Bursa'da mesleki eğitimde MÜSİAD iş birliği

AÖF Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

AÖF sınav sonuçlarını öğrenmek isteyen öğrenciler, resmi AÖF internet sitesi üzerinden sonuç sorgulama işlemlerini gerçekleştirebilirler. Ayrıca, mobil uygulamalar ve çağrı merkezi üzerinden de bilgi almak mümkündür. Sınav sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte öğrencilere öğrenci numaraları ve şifreleriyle giriş yaparak sonuçlarını öğrenme imkanı tanınacaktır.

AÖF Final Sınavı Sonuçları Nasıl Sorgulanır?

AÖF Bahar Dönemi sınav takvimi de açıklanmış durumda. Bahar dönemi ara sınavları 23-24 Mart 2024 tarihlerinde yapılacak, dönem sonu (final) sınavları ise 25-26 Mayıs 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecektir.

AÖF Bahar Dönemi Sınavları Ne Zaman?

Öğrenciler, bu tarihleri göz önünde bulundurarak hazırlıklarını planlayabilir ve sınavlara en iyi şekilde hazırlanmak için çalışmalara başlayabilirler. AÖF sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından ise yeni döneme dair kayıt ve ders seçimleri için bilgiler AÖF tarafından duyurulacaktır.
TIKLAYARAK ÖĞRENEBİLİRSİNİZ