İzmir'in Menderes ilçesinde meydana gelen olayda, 19 yaşındaki yabancı uyruklu bir genç, annesini arabada bir erkekle yakalayınca sinirlerine hakim olamayarak şahsı bıçakladı.

Olay, 4 Mart Salı günü Gümüldür Fevzipaşa Mahallesi'nde gerçekleşti. Suriye uyruklu Abdurrezzak E.H. (19) ile Hakan Ö. (39) arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Bu sırada Abdurrezzak E.H., yanında getirdiği kama ile Hakan Ö.'yü defalarca bıçakladı. 13 yerinden bıçaklanan Hakan Ö. kanlar içinde yere yığılırken, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Jandarma ekipleri, cinayet zanlısı Abdurrezzak E.H.'yi suç aletiyle birlikte yakalayarak gözaltına aldı. Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde ağır yaralı olduğu belirlenen Hakan Ö., ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ancak doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamayan Hakan Ö., hayatını kaybetti. Cenazesi, İzmir Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Cinayet zanlısı Abdurrezzak E.H., jandarmadaki ilk ifadesinde, Hakan Ö. ile annesi arasında ilişki olduğunu düşündüğünü ve onları arabada birlikte görünce cinayeti işlediğini söyledi. Soruşturmanın ardından adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Alev alev yanan fabrikadan geriye enkaz kaldı Alev alev yanan fabrikadan geriye enkaz kaldı

Kaynak: İHA