AKTAŞ: ANKETLERDE GERİDE DEĞİLİZ
Bursadabugün isimli internet sitesinin canlı yayınına konuk olan Cumhur İttifak'ı adayı Alinur Aktaş anketlerde geride olmadıklarını ifade ederek "Anketler için konuşan Alinur Aktaş "Geride gösteren anketlerde var önde gösteren anketler de var. Bunlar benim yaptırdığım anketler değil bende herkes gibi basından okudum. Burada manipilasyon olan anketler de var kamuoyu algısını değiştirmeye yönelik anketler de var. Bizimde özelde yaptırdığımız anketlerimiz de var. Sıkıntılı olan mahallelerimiz hangisi neler konuşulması lazım insanlarımızın algısını da anlamaya çalışıyoruz. Şunu ifade edeyim inşallah genel manada sıkıntı olmayacak ama şu noktada değilim acayip açık ara fark var böyle olsa da söylemem zaten geride olduğumuz bir durumda söz konusu değil. Biz samimiyet 31 Mart akşamına kadar çalışacağız"dedi.


BOZBEY: ANKETLERDE İYİYİZ

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Bozbey, İYİ Parti İnegöl İlçe Teşkilatını ziyarette yaptırdıkları anketlerle ilgili konuştu.

Ak Partili vekillerden CHP'li başkana "Hayırlı Olsun" ziyareti örnek oldu Ak Partili vekillerden CHP'li başkana "Hayırlı Olsun" ziyareti örnek oldu

Bozbey; "Anketlerde İnegöl'de de iyiyiz. Bursa'nın genelinde de iyiyiz. İlçelerin tamamında da iyiyiz. Daha iyi olacağız. Daha iyi olmaz zorundayız" dedi.