Genç Gazete Yazı İşler Müdürü Özgür Yıldırım, Anahtar Parti İnegöl İlçe teşkilatından; İlçe Başkanı Alper Ildırel, Teşkilat Başkanı Sinan Baştuğ, STK Başkanı Mehmet Taş ve İlçe Başkan Yardımcısı İdris Baykoz'u misafir etti.

Genç Gazete'de gerçekleşen ziyarette, İnegöl ve Türkiye'deki gelişmeler üzerine verimli bir sohbet edildi.
İlçe Başkanı Alper Ildırel, "Genç Gazete'yi ziyaret ettik ve misafirperverlikleri ve sıcak karşılamaları için Genç Gazete ailesine gönülden teşekkür ediyoruz.
İnegöl'ümüzün gündemine, basının önemine ve şehrimizin geleceğine dair verimli bir sohbet gerçekleştirdik. Ortak akıl ve güçlü iletişimin, daha yaşanabilir bir İnegöl için en önemli unsurlardan biri olduğuna inanıyoruz.
Nazik ev sahiplikleri için bir kez daha teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz" ifadelerini kullandı.

Ayrıca Genç Gazete Yazı İşler Müdürü Özgür Yıldırım, Türkiye siyasetine farklı bir soluk getiren Anahtar Parti teşkilatının çalışmalarında başarılar diledi.






