Futbola Bursa Fethiye İdman Yurduspor'da başlayan sonrasında Makospor ve Bursaspor takımlarında futbola devam eden ve Bursa Mustafa Kemalpaşaspor Kulübünde profesyonel olarak futbol yaşamına devam eden Ali Kükrek 2010/2011 sezonunda İnegöl Gençler Gücü Spor Kulübünde futbol oynamış ve 26 gol ile Süper Amatör gol kralı olmuştu. Sonrasında ise Kafkasspor, Bağlar Başıspor ve son olarak Pınarbaşıspor kulübünde futbol oynayan deneyimli golcü Pınarbaşıspor Kulübünün Süper Amatör Küme'ye yükselmesinde attığı goller ile katkı sahibi oldu.

EĞİTİMCİ KİMLİĞİ DE VAR

Bursaspor’da İlk Aday Avukat Levent Dönertaş Bursaspor’da İlk Aday Avukat Levent Dönertaş

İmza töreninde konuşan Kulüp Başkanı Sedat Öpçiner; "Ali kardeşimiz ile yapılan görüşmeler sonucunda anlaşmış bulunuyoruz. Tecrübeli bir futbolcu ve bizim hedefimiz doğrultusunda kendisinden çok faydalanacağımız bir futbolcu, kendisini yakından tanıyoruz. Futbolculuğunun yanı sıra eğitimci kimliği ile takdir gören bir kardeşimiz ve yeni sezonda kendisinden beklentimiz çok fazla ve bu beklentimizi de boşa çıkarmayacağına inancımız tamdır. Yapılan bu transfer camiamıza hayırlı olsun" dedi.

SÜPER AMATÖR'E YÜKSELECEĞİZ

Gençlergücü'ne geri dönen golcü oyuncu Ali Kükrek de şunları söyledi: "Yeni sezon için yeniden eski kulübüm Gençler Gücü ile anlaştığım için mutluyum. Hedefimiz yeniden Süper Amatör Kümeye yükselmek... Bu doğrultuda çok çalışıp gerçek yerimize Süper Amatör Kümeye yükseleceğimizden kimsenin endişesi olmasın"