İnegöllü genç ressam Tolga Baktimur, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Belediye Meclis Üyeliği için AK Parti'den aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Muhtarlık seçimi tekrarlanacak: Birbirini şikayet eden iki muhtar da elendi Muhtarlık seçimi tekrarlanacak: Birbirini şikayet eden iki muhtar da elendi

Baktimur yaptığı açıklamada; "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın gençlere olan güveni ve destek sözünden yola çıkarak bugün İnegöl Belediye Meclisi Aday Adaylığı başvurumu tamamladım. 'Siyaset gençleşiyor, Türkiye güçleniyor' sözü ile tüm teşkilatlarımızın değerlendirmesinin de bu yönde olacağına dair inancım tamdır. Sadece bizim teşkilatımız değil tüm teşkilatlar, tüm belediye birimleri veya diğer kamu kurumlarımızın da zaman içerisinde bu geçiş dönemine katılacağı görüşündeyim. Ben bir genç olarak hangi siyasi görüşe sahip olursa olsun, tüm gençlerin cesaretli olmasından yanayım. Bir konuda herhangi bir şikayetiniz veya isteğiniz mi var bence hiç çekinmeden ilgili birimin sorumlusu ile görüşebilirsiniz veya konu ile alakalı ilgili kişiyi doğru biçimde bilgi sahibi yapabilirsiniz. Ben sesimizi doğru biçimde saygı sevgi çerçevesinde duyurmak, halk içinden biri olarak ve genç bir beyin olarak tecrübesi olan belediye yöneticilerimiz ve teşkilattaki birim sorumlarımız abilerimiz, başkanlarımızla çalışarak, İnegölümüzü, ülkemizi daha iyi yerlere getirmek bilinci ve sorumluluğu ile çalışacağımızın düşüncesindeyim. Bu yolda desteğini esirgemeyecek olan İnegöl Adige Çerkes Kültür Derneğimize teşekkür ederim" dedi.