AK Parti'de Salı gününe kadar sürecek olan Kızılcahamam Kampı Pazar günü başladı. Bursa ve 17 ilçe teşkilatı Kızılcahamam'da seçim çalışmalarını masaya yatıracak.
Konu hakkında bilgiler veren AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman "Bursa teşkilatları olarak 3-5 Şubat tarihlerinde Kızılcahamam'da kamp yapacağız. Bu kamp hem eğitim amaçlı olacak, hem seçim süreçlerini ve neler yapılabileceğini konuşacağız."

400 KİŞİ KATILACAK

İsmet Büyükataman'dan Ahmet Davutoğlu'na Sert Cevap İsmet Büyükataman'dan Ahmet Davutoğlu'na Sert Cevap

"Tüm ilçelerin başkan ve yönetim kurulları, tüm ilçe kadın ve gençlik kolları başkanları, milletvekillerimiz, adaylarımız, il yönetim kurulumuzla il kadın ve gençlik kolları başkanlarımız kampa katılacaklar. Yaklaşık 400 kişiyle Kızılcahamam'da kampa gidiyoruz."

PROJELER KAMPTA NETLEŞECEK

"Kamp dönüşü Büyükşehir Belediyemiz projelerini kamuoyuna açıklar. Geniş bir lansmanla AK Parti'nin Bursa kampanyası başlar."


MECLİS LİSTELERİ 19 ŞUBAT'I BULABİLİR

"Arkadaşlarımız listeler üzerinde çalışmaya başladılar. Burada yapılacak çalışmaların sonunda Genel Merkezimizin onayına sunacağız. 19 Şubat'ta ilçeler Seçim Kurullarına verecekler, fakat listeler daha önce belirlenmeyebilir, son gün açıklanabilir."


AKTAŞ'LA FOTOĞRAF

Kampta katılan AK Parti İnegöl teşkilatı program aralarında Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile fotoğraf çekilerak hasbıhal ettiler.