Şanlıurfa’da suya giren çocuk boğuldu Şanlıurfa’da suya giren çocuk boğuldu

Gaziantep’in Nizip ilçesinde boşanma aşamasındaki eşi tarafından öldürülen Yüksel Çağlar ile kardeşleri Mehmet ve Ahmet Oymak, memleketleri Şanlıurfa’nın Bozova ilçesinde toprağa verildi.
Gaziantep’in Nizip ilçesi Belkıs Mahallesi'nde iddiaya göre boşanma aşamasındaki eşinin evine giden Halil Çağlar, yaşanan tartışmanın ardından eşi Yüksel Çağlar, kayınbiraderleri Ahmet ve Mehmet Oymak ile 21 yaşındaki kızı Nimet Çağlar ve baldızı Adile Oymak’ı silahla vurdu. Yüksel Çağlar ile Ahmet ve Mehmet Oymak olay yerinde hayatını kaybederken, Nimet Çağlar ile Adile Oymak ise ağır yaralandı. Olayın ardından kaçan Halil Çağlar, polisten kaçamayacağını anlayınca Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde silahla kafasına ateş ederek intihar etti.

Cenazeler Şanlıurfa’da defnedildi
Halil Çağlar’ın öldürdüğü eşi ve iki kayınbiraderinin cenazeleri, Gaziantep Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsi işlemlerinin ardından memleketleri Şanlıurfa’ya getirildi. Akşam saatlerinde Bozova ilçesine bağlı kırsal Zivanlı Mahallesi'ne getirilen cenazeler, gözyaşları arasında toprağa verildi. Cenazeye ailenin yakınları ile kırsal mahalledeki vatandaşlar katıldı.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Editör: Fırat Çelik