Manisa'daki şüpheli ölümde sır perdesi aralanıyor
Manisa'daki şüpheli ölümde sır perdesi aralanıyor
İçeriği Görüntüle

Afyonkarahisar’ın İhsaniye ilçesinde atıyla arazide gezen 22 yaşındaki genç, baraj göletine düşerek yaşamını yitirdi.

Afyonkarahisar'da 22 Yaşındaki Gencin Atla Gezisi Faciayla Bitti (1)

Olay, İhsaniye ilçesine bağlı Ayazini köyünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Doğan Kalafat (22) atıyla arazide gezdiği sırada henüz belirlenemeyen bir nedenle baraj göletine düştü.

Bir süre sonra Kalafat’tan haber alamayan yakınları durumu jandarma ekiplerine bildirerek yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye gelen jandarma ekipleri çevrede arama çalışması başlattı.

Arama çalışmalarına destek amacıyla Konya Su Altı Arama Kurtarma ekibi bölgeye sevk edildi. Dalgıç ekiplerin yaklaşık bir buçuk saat süren çalışması sonucunda Kalafat’ın cansız bedenine ulaşıldı.

Sudan çıkarılan genç, otopsi yapılmak üzere Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili savcılık tarafından soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Kaynak: İHA