8 Nisan 2024 Pazartesi akşamı Türkiye'de yayınlanacak dizilerin ayrıntılı bilgiler ise şöyle:

Kanal D

20:00 - "Mahalleden Arkadaşlar" (Yerli Sinema) Komedi türündeki bu yerli sinema filmi, mahalledeki komşular arasındaki eğlenceli ilişkilere odaklanır.

ATV

20:00 - "Yaban Çiçekleri" (Yeni Bölüm) Drama türündeki bu dizi, doğada yaşayan insanların hikayesini anlatır. Doğayla iç içe bir yaşam sürenlerin maceralarını ve yaşadıkları zorlukları konu alır. 23:45 - "Kardeşlerim" Dram türündeki bu dizi, aile bağlarını ve kardeşlik ilişkilerini merkezine alır. Kardeşler arasındaki çekişmeler ve dayanışmayı konu edinir.

NOW TV

10:30 - "Kızıl Goncalar" (Tekrar Bölümü) Dram türündeki bu dizi, toplumsal konuları ve aşkı ele alır. Ana karakterlerin yaşadıkları zorluklar ve aşk hikayelerini işler. 23:45 - "Korkma Ben Yanındayım" Dram türündeki bu dizi, genellikle toplumsal sorunları ve aile ilişkilerini konu edinir.

Show TV

20:00 - "Avanak Abdi" (Yerli Sinema) Komedi türündeki bu yerli sinema filmi, Abdi'nin yaşadığı komik olayları ve maceraları konu alır.

23:45 - "Avanak Abdi" (Yerli Sinema - Tekrar) Önceden yayınlanan "Avanak Abdi" filminin tekrarını içerir.

Star TV

17 Nisan Çarşamba! Bu akşam televizyonda ne var? 17 Nisan Çarşamba! Bu akşam televizyonda ne var?

20:00 - "Vizontele" (Yerli Sinema) Komedi türündeki bu yerli sinema filmi, küçük bir köyde yaşayan insanların yaşadığı komik ve eğlenceli olayları anlatır. 03:20 - "Aramızda Kalsın" Talk show formatındaki bu program, konuklarla yapılan sohbetler ve eğlenceli içerikler sunar.

TRT1

20:25 - "Çağrı" (Yabancı Sinema) Drama türündeki bu yabancı sinema filmi, ilginç ve duygusal bir hikayeyi anlatır.

03:20 - "Sahur Bereketi" Ramazan ayı boyunca sahur vakitlerinde yayınlanan program, ramazanla ilgili sohbetler ve özel konular içerir.

TV8

11:15 - "Survivor All Star 2024" Yarışma programı olan Survivor'un All Star versiyonu, önceki sezonlarda yer alan yarışmacıları tekrar bir araya getirir ve çeşitli zorluklarla mücadele etmelerini sağlar. 20:00 - "Survivor All Star 2024" Yine Survivor'un All Star versiyonunun yeni bir bölümü yayınlanacak.

00:15 - "Emre Dorman İle Aklımdaki Sorular/Ramazan" Ramazan'a özel olarak hazırlanan bu programda, psikolog Emre Dorman çeşitli konular hakkında sohbetler ve bilgilendirici içerikler sunar.

02:00 - "Zuhal Topal'la Yemekteyiz" Yarışma programı olan Yemekteyiz'in bir versiyonu olan bu programda, yarışmacılar yemek pişirir ve birbirlerini değerlendirir.

Bu akşam televizyon yayınlarında izleyebileceğiniz birbirinden farklı türlerde dizi ve programlar bulunuyor. İyi seyirler!

Kaynak: Tamer Ekimci