Batman’ın Kuyubaşı Mahallesi’nde 8 katlı bir binanın 4. katında çıkan yangında mahsur kalan 77 yaşındaki Abdulmenaf Görnü, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

77 Yaşındaki Yatalak Adam Yanarak Can Verdi (2)

Edinilen bilgilere göre, çocuk odasında başlayan yangın kısa sürede tüm daireyi sardı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Ekipler, üst katlarda dumandan etkilenen 10 kişiyi itfaiye merdiveni yardımıyla tahliye etti. Dumandan etkilenenlere olay yerinde sağlık ekipleri tarafından müdahale edildi.

77 Yaşındaki Yatalak Adam Yanarak Can Verdi (3)

Yangın çıkan dairede bulunan 1 çocuk, 1 kadın ve yatalak hasta Abdulmenaf Görnü ekipler ve vatandaşların yardımıyla dışarı çıkarılarak Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Ancak Görnü, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kız meselesinden çıkan cinayette 5 şüphelinin 3’ü tutuklandı
Kız meselesinden çıkan cinayette 5 şüphelinin 3’ü tutuklandı
İçeriği Görüntüle

Yangın ekiplerin çalışmasıyla kontrol altına alınırken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak: İHA