Köpeklerden kaçarken otomobilin çarptığı genç canından oluyordu Köpeklerden kaçarken otomobilin çarptığı genç canından oluyordu

Sarıyer Garipçe köyünde sıradan bir gün gibi başlayan su doldurma işlemi, R.K isimli vatandaş için kabusa dönüştü. 3 metre yükseklikten düşen şahıs, 5 gün boyunca hayatta kalabilmek için doldurduğu su ile beslendi.

Kaza ve Uzun Bekleyiş

suu

R.K'nin sahil kenarında yaşadığı kaza, hayatta kalma mücadelesini de beraberinde getirdi. Mezarlık bölgesindeki bir çeşmeden su doldurmak isteyen şahıs, dengesini kaybedip ayağı kayarak yükseklikten düştü. Bu düşme sonucu bacağını kıran şahıs, hareketsiz bir şekilde yardım beklemeye başladı.

Hayatta Kalma Savaşı ve Kurtuluş

5 gün boyunca yerinden kımıldamadan yardım bekleyen R.K, kurtuluş için elinde bulunan su ile beslenip hayatta kalmayı başardı. Neyse ki sahil kenarında piknik yapan duyarlı vatandaşlar tarafından fark edildi. Hemen jandarma, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber veren vatandaşlar, R.K'nin kurtarılmasında büyük bir rol oynadı.

Hastaneye Sevkiyat ve Hayatta Kalma Sırrı

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü ekipleri, kurtarma botuyla olay yerine ulaştı ve ilk müdahalesi tamamlanan R.K'yı hastaneye kaldırdı. Yaşanan bu talihsiz olayın ardından şahsın, bidona doldurduğu suyu içerek hayatta kaldığı öğrenildi.