- İnegöl ilçesi Mahmudiye Mahallesi Semiz Sokak'ta bulunan 3 katlı yatak fabrikasında sabaha karşı saat 04.40 sıralarında yangın çıktı.
- Uludağ İçecek, yeni doğal mineralli su ve doğal kaynak suyu için Fevziye ve Elmaçayır mahalleleri sınırlarında bulunan 4 bin 920 hektarlık ruhsat sahasında 7 ayrı noktada sondaj kuyusu açacak.

- İnegöl'de de vatandaşlar depozito kapsamındaki ambalajlarını iki farklı iade noktasında geri dönüşüme kazandırabiliyor.

- Bursa'da bir evde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

- Türkiye'nin önemli meyve üretim merkezlerinden Bursa Ovası'nda şeftali hasadı başladı. Üreticiler, bu yıl etkili olan yağışlar sayesinde ürün kalitesi ve verimin yüksek olduğunu belirtirken, hasat edilen şeftaliler yurt içi ve yurt dışındaki pazarlara gönderiliyor.

- Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Şahin Biba, turizm kenti İznik’te bir kültür-sanat merkezi bulunmamasının büyük bir eksiklik olduğunu belirterek ilçeye bir merkez kazandırılması için çalışma yapacaklarını açıkladı.

- Türkiye'nin Havacılık ve Uzay Vizyonuna Güç Katacak Yeni Meslek Lisesi GUHEM'de hayat buluyor. Okul 2026-2027 eğitim öğretim döneminde faaliyete başlayacak.

- AGD İnegöl’ün 2026 Yaz Etkinlikleri için hazırlıkları tamamlanıyor. Eğitimci kampında ele alınan başlıklar ve çocukları bekleyen program belli oldu.

- İnegöl'de gece saatlerinde bir apartman dairesinde çıkan yangın paniğe neden oldu.

- Bursa Emniyet Müdürlüğü koordinesinde Kestel ve Gürsu ilçelerinde gerçekleştirilen geniş çaplı 'Huzur' uygulamalarında 14 aranan şahıs yakalanırken, çeşitli miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi. Trafik denetimlerinde ise kurallara uymayan sürücülere toplam 724 bin 952 lira idari para cezası uygulandı.

- Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Şahin Biba, turizm kenti İznik’te bir kültür-sanat merkezi bulunmamasının büyük bir eksiklik olduğunu belirterek ilçeye bir merkez kazandırılması için çalışma yapacaklarını açıkladı.

- Orhan Gazi ile Nilüfer Hatun'un evliliğini temsilen gerçekleştirilen Keles Kocayayla Şenlikleri bugün başlıyor.

- İnegöl Belediyesi'nin Süleymaniye Mahallesi Yamaç Sokak üzerinde yapımını tamamladığı semt sahası ile 29 araçlık otopark uygulaması, düzenlenen törenle açıldı.

- İnegöl’de başlayan buğday hasadında gözler rekolteye ve alım fiyatlarına çevrildi. TMO’nun Kulaca’daki alım süreci, ödeme takvimi ve üreticilerin beklentileri belli oldu.

- İnegöl'de otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu motosiklet sürücüsü yaralandı.
- Kulaca Mahallesi Muhtarı Tunay Uğur, anız ve tarla yangınlarına karşı kırsal mahallelerde su tankerlerinin hazır tutulması gerektiğini belirterek henüz tanker verilmeyen bölgeler için çağrıda bulundu.
- İnegöl Din Görevlileri Derneği, “Ölü Deniz” adlı stand-up gösterisinde Kur’an-ı Kerim’e yönelik saygısız ifadeler kullanıldığı iddiasıyla yazılı açıklama yayımladı.
- Şubat 2027’de gerçekleştirilecek Esnaf Kefalet Kooperatifi seçimleri öncesinde adaylık yarışı şekillenmeye başladı.
- Süle Mahallesi Muhtarı Halil Şahin, Uludağ İçecek tarafından Fevziye ve Elmaçayır mahalleleri sınırlarında planlanan sondaj çalışmalarının, bölgedeki içme ve sulama suyu kaynaklarını etkileyebileceğini belirtti. Şahin, DSİ’nin projeye olumsuz görüş verdiğini öne sürdü.

- Bursa Büyükşehir Belediyesi, Dağakça Mahallesi’nin ulaşım güzergâhında çift kat sathi kaplama çalışması yaptı. Yenilenen yolun genişliği 6 metreden 9 metreye çıkarıldı.

- Olay, İnegöl ilçesine bağlı Mahmudiye Mahallesi Sanayi Caddesi üzerinde bulunan çıraklık okulunun önünde meydana geldi.

- Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Muharrem Ayı kapsamında ilçelerde sürdürdüğü aşure ikramlarının son durağı Keles oldu. Keles Meydanı’nda düzenlenen programa ilçe protokolü ve vatandaşlar katıldı.





