1,2,3 ve 4. Grupta maçlar oynanırken 5. Grupta takım sayısı az olduğu için hafta arası maç oynanmadı.

1. Grupta; lider Kütahya Saruhanlarspor 34 puan ile lider Bosch Spor 30 puan ile ikinci sırada.

2. Grupta; İnegöl temsilcisi Cerrahspor 34 puan ile liderliğini devam ettirirken takipçi Eriklispor 31 puan ile ikinci sırada, sanırım bu grupta son hafta aralarında oynayacakları maç şampiyonu belirleyecek.

3. Grupta; Samanlıspor Ahmetpaşaspor'u 6-1 yenerek 28 puan ile ikinci sırada bulunan Akpınar İdman Yurdunun 10 puan önünde liderliğini sürdürürken sanki şampiyonluğunu erken ilan etti gibi.

4. Grupta; ligin tek puan kayıpsız takımı Mustafakemalpaşa Akarspor 33 puan ile liderliğini sürdürürken ikinci sırada yer alan Esenevlerspor'un ise 25 puanı var.

5. Grupta ise hafta arası maçları yoktu. Cumartesi günü oynanan maçlarda lider Yenişehir Yolörenspor ikinci sırada bulunan Gemlik Altınayak Gençlerbirliği'ni deplasmanda 2-1 mağlup ederek 23 puan ile takipçileri arasında puan farkını 5 yaptı. 18 puana sahip Altınayak Gençlerbirliği ve Söylemiş Başakspor ikinci ve üçüncü sırada yer aldı.

İznikspor, Play-Off'lara Muhteşem Bir Başlangıç Yaptı: Şükraniyespor'u 4-0 Yendi İznikspor, Play-Off'lara Muhteşem Bir Başlangıç Yaptı: Şükraniyespor'u 4-0 Yendi

2.Amatör kümede pazar günü oynanacak maçlarla heyecan devam edecek.

2022-2023 sezonunda gruplarını lider bitiren 5 takım doğrudan, gruplarını ikinci bitiren 6 takımın tek devreli lig usulü oynayacağı play-off maçlarının ardından 2 takım ile birlikte 7 takımımız 1. Amatör kümeye yükselecek.

Editör: Fırat Çelik