Merkez Hakem Kurulu, 2023-2024 Futbol Sezonu için C Klasman Hakemler, C Klasman Yardımcı Hakemler, Bölgesel Hakemler, Bölgesel Yardımcı Hakemler, Kadın Bölgesel Hakemler, Kadın Bölgesel Yardımcı Hakemler ve C-B Klasman Gözlemcilerin listesini duyurdu. 

C Klasman Hakem ve Yardımcı Hakemler

C Klasman hakemler arasında Muammer Sarıdağ ve Veysel Karani Özkan; yardımcı hakemler arasında ise Cihat Sevi, Erdinç Tufan, Hakan Özler, Harun Günaydın ve Semih Kurtuluş yer alıyor.

Bu kategorideki hakemler, yakın gelecekte futbol müsabakalarında önemli roller üstlenecekler.

Bölgesel Hakemler ve Kadın Hakemler

Bölgesel hakemler kategorisinde Alper Cesur, Alperen Aksu, Burak Akyel, Engin Ferik, Furkan Nizamoğlu, Mülazım Argiz ve Yunus Emre Kobalas; kadın bölgesel hakem olarak Gizem Arık; kadın bölgesel yardımcı hakem olarak Gülşah Nur Şen görev alacak.

İnegöl'ün Lezzeti: En Güzel İnegöl Köfte Tarifi İnegöl'ün Lezzeti: En Güzel İnegöl Köfte Tarifi

Bölgesel Yardımcı Hakem Adayları ve Gözlemciler

Bölgesel yardımcı hakem adayları arasında Burak Aktaş, Davut Güner, İsa Korkmaz, Furkan Hacıoğlu, Hasan Yavuz, Furkan Erözen, Mertcan Tezcan, Resul Emre Göçmen ve Yunus Çiftçi bulunuyor. Gözlemci listesinde ise Ali Eryılmaz, Engin Akar, Evren Tutkun, Faruk Tunçak, Mehmet Kara, Oğuz Akar, Özgür Çamlıkaya, Rüştü Baykal, Alper Ayaz, Demircan Şerbetçi, Deniz Sekban ve Samet Noyan yer alıyor.

Editör: Umut Gökdaş