Erdoğan'dan O Kişilere Yeşil Pasaport Müjdesi Erdoğan'dan O Kişilere Yeşil Pasaport Müjdesi

Coronavirüs pandemisi süreci boyunca yaklaşık 2 aydır evlerinden çıkamayan yaşlılarımıza dağıtımı yapılmak üzere gönderilen 22.651 adet paketi dağıtmak üzere İnegöl Kaymakamı Şükrü Görücü başkanlığında oluşturulan ekibin koordinasyonunu İnegöl Gençlik ve Spor Müdürü Yusuf Şevki Yücel yaptı. Nüfus idaresinden alınan adres telefon ve kimlik bilgileriyle hazırlanan listeler, cuma günü itibari ile oluşturulan ekiplere teslim edildi. Cumartesi günü erken saatte başlanılan dağıtım işlemi dün akşam saatlerinde rekor sürede tamamlandı.

35 KİŞİ ALMADI

Dağıtımda görev alan İnegöl Gençlik ve Spor Müdürlüğü, İnegöl Gönüllü öğretmenlerinden oluşan Vefa gurubu, İnegöl Kızılay ekibi, İnegöl İHH ekibi, İnegöl Müftülüğü gönüllü İmam- Kayyum ekibi, İnegöl Belediyesi Zabıta ekibi, İnegöl Mahalle Muhtarları ve Muhtarlar derneği hızlı bir şekilde hediyeleri sahiplerine ulaştırdı. 22651 hediye paketinden 2219'u kişi (nakil, ölüm ya da farklı sebeplerle) adresinde bulunamadığından teslim edilemedi. İnegöl genelinde 35 kişi hediye paketini almayı red etti. 411 adet hediye paketi mükerrer isim yazılı olduğundan iade edildi ve iki gün içerisinde toplam 19986 hediye paketi 65 yaş üstü şahıslara teslim edildi.

Rekor sürede dağıtımın tamamlanması vesilesiyle konu hakkında açıklama yapan İnegöl Gençlik ve Spor Müdürü Yusuf Şevki Yücel : "Corona virüsü pandemisi nedeniyle uzun zamandır evlerinde kalan 65 yaş üstü gençlerimize Sayın Cumhurbaşkanımızın hediyelerini iki gün içerisinde ulaştırmış olduk. Bu Bursa genelinde yapılan en iyi dağıtım organizasyonu oldu. İnegöl geneli, 22652 adet kolonya ve maskeden oluşan hediye paketini vatandaşlarımıza ulaştırmada emeği geçen başta sayın kaymakamımız Şükrü Görücü ve belediye başkanımız Alper Taban olmak üzere, İnegöl'ün gönüllü öğretmenlerinden oluşan Vefa destek grubuna, İnegöl Kızılay ekibine, İnegöl İHH ekibine, İnegöl Diyanet gönüllü ekibine ve sayın müftümüze, İnegöl Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü personeline, İnegöl Muhtarlar derneği başkanı ve değerli muhtarlarımıza, İnegöl Belediyesi zabıta müdürlüğüne, dağıtımın bir bölümünde yanımızda olan sayın milletvekilimiz Vildan Yilmaz Gürel 'e teşekkür ederiz.

Allah cümle vatandaşlarımıza sağlık ve afiyet versin. Bu virüs illetinden tez zamanda ülkemizi kurtarsın ve tekraren böyle musibetlerle imtihan etmesin inşallah. Ülke olarak bu süreçte Sağlık bakanlığı ve Sağlık Kurulun öneri ve devletimizin koyduğu yasaklara harfiyen uymamız halinde en kısa sürede bu musibetten kurtulacağımızı ümit ediyorum. Rehavete kapılmadan #EVDEKALTÜRKİYE diyorum" dedi