1.Amatör Küme"de 47 takım 6 grup halinde mücadele verecek. İlk 5 grup 8"er takımla 6.grup ise 7 takımla mücadele verecek. 1.Amatör küme takımlarının ilk karşılaşmaları 11 Şubat Cumartesi itibariyle başlayacak. Temsilcilerimizden Kocatepespor 4, Akhisar Demirspor 5 ve İnegölspor 6.grupta mücadele edecek.

"HAFTA İÇİ MAÇLARI KALDIRACAĞIZ"

1.Amatör küme kuraları Ördekli Kültür Merkezinde çekildi. Kuraya Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (BASKF) Başkanı Cemal Vardar, Futbol İl Temsilcisi Cem Gençoğlu, Tüfad Bursa Şube başkanı Metin Begüm, Hakemler Derneği Bursa şube başkanı Ümit Akkuş, Saha Komiserleri Derneği Başkanı Ercan Ütücü, Takımların başkan ve yöneticileri ve teknik adamları katıldı. Açılış konuşması yapan BASKF Başkanı Cemal Vardar: 1.küme kura çekimini de hayırlısı ile yaparak 11 Şubat"ta start vereceğiz. Bizlerin işi Bursa futboluna hizmet etmektir. Bizler sizlere hizmet etmekten gurur duyuyoruz. Burada bulunan tüm Başkan, yönetici ve teknik adamlara yeni sezon için başarılar diliyorum." dedi. Vardar, Bursa"da futbolun bir marka haline geldiğini belirterek: "Bunda en önemli pay amatörlere sahip çıkan Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe"dir. Ona amatör futbola yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Hemen hemen her semte sahalar yapılıyor. Bursa futbolu daha iyi yerlere gelsin diye çok kısa sürede yeni tesislerde hizmete girecek bu tesislerimiz hizmete girince hafta içi maçlarımızı kaldıracağız. Çünkü böyle olunca çocuklarımız okulundan kalıyor izin alması zor oluyor. Bazen aileler de tepki gösteriyor. Haklılarda" Bizler de bunu en kısa sürede önlemek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Futbol il Temsilcisi Cem Gençoğlu da kısa bir konuşma yaparak: "11 Şubat"ta başlayacak olan 1.küme takımlarımıza başarılar diliyorum, Allah herkesin gönlüne göre versin. "dedi. Gençoğlu: "Bu sezon Boschspor, M.K.P.Akarspor ve Maliyespor 1.kümede yer almayacaktır" diyerek konuşmasını sonlandırdı.

İŞTE İNEGÖL TAKIMLARININ GRUPLARI

4.Grup: Kocatepespor, Org.Gedelekspor, Sağlıkgücüspor, Tofaşspor, Arabayatağıspor, Emekspor, Ayyıldızspor, Gemlik Körfezspor

5. Grup: Akhisar Demirspor, Krb.G.Birliği, Tütünspor, İl Özel İdare, Yolspor, Ahıskaspor, Akpınar İd.Yurdu, Çekirgespor

İnegöl Kafkasspor Play-Off'a Penaltılarda Veda Etti! İnegöl Kafkasspor Play-Off'a Penaltılarda Veda Etti!
6.Grup: İnegölspor, Kartalspor, S.H.Ç.E.K.Spor, Hamitlerspor, Soğukkuyuspor, Nil.Ataevlerspor, Org.G.Birliğispor