Süper Lig'de 34. hafta görünümü Süper Lig'de 34. hafta görünümü
Geçtiğimiz hafta sonu tamamlanan 2. Amatör Kümeyi şampiyon tamamlayarak, bir üst lige yükselen Alanyurtspor’da yüzler gülüyor. Teknik sorumlu Yunus Memiş, şampiyonluk sürecine ilişkin değerlendirmede bulundu.

“ÇALIŞMALARIN KARŞILIĞINI ALDIK”
Kulüp olarak şampiyonluğu fazlasıyla hak ettiklerini dile getiren Yunus Memiş, “Şampiyonlukta emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Allah’a çok şükür çalışmamızın karşılığını aldık ve 18 yıllık hasreti sona erdirdik. Şampiyonluğa bu kadar inanan insanları karşımızda görünce işimiz kolaylaştı ve bana sadece organize etmek kaldı” dedi.

“DOĞUGÜCÜ LİGE RENK KATTI”

Yunus Memiş, Sezon başından beri tüm takımların ellerinden gelen mücadeleyi sergilediğini dile getirdi. Yeni kurulan Doğugücü’nün lige renk kattığını aktaran Memiş, “Kendilerine play-off’ta başarılar diliyorum. Orhaniye yaş ortalaması yüksek bir takım görüntüsü vermesine rağmen tecrübeli oyuncuları ile ligi son haftaya kadar kovaladı. Şekerspor mütevazi kadrosuyla iyi işler yaptı.” “ Akhisar genç ve dinamik kadrosuyla ileri ki yıllar için iyi bir iz bıraktı. Zaman zaman tatsız olaylar olsa da bunları geride bırakıp, önümüze bakmalıyız. Netice de futbolun içerisinde olan şeyleri yaşadık. Bütün kulüpler centilmence futbolunu oynayıp, futbolun içinde kalmaya çalıştı. Daha iyi olması içinde herkesin el ele vererek kaliteyi yükseltmesi gerekir” diye konuştu.

“1. AMATÖR KÜMEDE KALICI OLMAK İSTİYORUZ”

Yeni sezon öncesi yönetimle prensipte anlaştıklarını açıklayan Memiş şöyle devam etti, “Takımımıza takviyeler yaparak öncelikli hedef olarak ilk yılımızda 1. Amatör Kümede kalıcı olmak istiyoruz. İyi bir kadro kurmaya çalışacağız. Bunun yanında alt yapı sorununu acilen çözmemiz gerekecek. Her kategoride yarışan bir futbol kulübü haline gelmeli ve gençlerimizi spora yönlendirmeliyiz.”