Türkiye'nin dört bir yanında 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı kutlamaları yapılırken, kamu kurumları başta olmak üzere birçok sektörde çalışan işçiler tatil yaparak bayramı kutladı ancak bazı meslek gurubu çalışanları, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü çalışarak geçirdi.

1 MAYIS KLASİĞİ

1 Mayıs'tan habersiz evine ekmek götürmek için çalışan işçiler arasında başı inşaat işçileri çekti. Sabahın erken saatlerinde çalışacakları inşaatlara gelen işçiler, gün boyu çalıştılar. İnşaat işçilerinin yanı sıra birçok meslek grubundakiler de 1 Mayıs'ta çalıştı.

Muhabir, Canlı Yayında Ceset Buldu! Müge Anlı'nın Programında Kan Donduran Anlar! Muhabir, Canlı Yayında Ceset Buldu! Müge Anlı'nın Programında Kan Donduran Anlar!

TATİL YAPMIYORUZ

1 Mayıs'ta çalışan işçiler; hayatlarında hiç 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı'nı kutlamadığını söylediler.

Ailelerinin geçimini sağlamak için tatil yapamadıklarını aktaran işçiler; "Bizim bayramda da çalışmamız gerekiyor. İşçi bayramı da olsa yine çalışmaya mecburuz. Evimize ekmek getirmek zorundayız. Bizim için bayram yok. 1 Mayıs'ı kutladığımızı hatırlamıyorum. Herkese tatil varken, biz ekmek paramızın peşindeyiz" diye konuştular.