Hacı Sevim Yıldız Eğitim Kampüsü'ndeki açılışında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için olağanüstü güvenlik önlemi alındı.

VATANDAŞLARA ÜST ARAMASI

Açılışa katılmak isteyen vatandaşlar, güvenlik noktalarında üst araması yapılarak tören alanına alındı. Vatandaşların yanı sıra basın mensupları da aramadan geçti.

ÖZEL HAREKAT TİMLERİ ÇATIDA

Kampüs güzergahı üzerinde polisler görev alırken, kampüsün içerisinde ve çevresinde jandarma güvenliği sağladı. Kampüsteki binaların üst ve önemli noktalarına da özel harekat timleri yerleştirildi.

HELİKOPTERLE GELDİ

Gecikmeli başlayan programa, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan helikopterle geldi. Erdoğan'a biri askeri helikopter olmak üzere 2 helikopter eşlik etti.

2 milyon yakın araca trafik denetimi 2 milyon yakın araca trafik denetimi

Kendisi için özel yapılan piste eşi Emine Erdoğan ile inen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile protokol üyeleri karşıladı.

'DİK DUR EĞİLME İNEGÖL SENİNLE'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konuşmasına başlarken vatandaşların 'İnegöl il olsun' ve 'Dik dur eğilme İnegöl seninle' tezahüratları üzerine, "Biz dik durduk. Dikleşmedik. Ama şunu bilmenizi istiyorum. Biz Allah'ın huzurunda rüku etmekten başka eğilmedik, eğilmeyiz" dedi.

Erdoğan'ın konuşması sık sık tezahüratlarla kesilirken, açılışın ardından Erdoğan toplu açılışlar için hava yoluyla Bursa'ya gitti.