Bursaspor - Vanspor FK maçı seyircisiz oynanacak Bursaspor - Vanspor FK maçı seyircisiz oynanacak
Geçtiğimiz sezon umduklarını bulamayan kulüplerimiz, yeni sezona yeni hocalarıyla girecek. Gençlergücü ve Yenicespor teknik kadroda değişikliğe gerek duymazken; Süper Amatör Ligdeki diğer ekiplerimiz yeni antrenörleriyle anlaştı.

YENİ YÖNETİMDEN YILDIRIM HAREKÂT
Eşref Güç başkanlığındaki İnegölspor’un yeni yönetimi, teknik kadroda değişiklik yapma kararı aldı. Devre arasında Mehmet Bulutun yerine teknik direktörlük koltuğuna oturan İsmail Güldüren ile devam etmeme kararı alan yönetim, geçen sezon İnegölspor ile aynı grupta mücadele eden Kartalsporun teknik patronu Şaban Yıldırım’ı takımın başına getirdi.

BELEDİYESPOR’DA DEĞİŞİM
Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi’nde mücadele eden ve ligde son anda kalan Belediyespor, Murat Mestan’ı Genel Menajerliğe getirirken; geçen yıl Gümüşhane Torul Gençlik takımını çalıştıran Ali Bahadır Aksoy ile anlaştı.

KAFKAS’DA HALUK METİN DÖNEMİ
Süper Amatör Lig’de geçtiğimiz yıl Play-Off oynayan Kafkasspor da teknik heyet değişikliğine gitti. Geçtiğimiz sezon BAL Liginin kapısından dönen Kafkas Kartalı, Köksal Demiral ile yolların ayrılmasının ardından takımı tecrübeli Teknik Direktör Haluk Metin’e emanet etti.

KURTULUŞSPOR, YOĞURTÇU’YA EMANET
Süper Amatör Lig ekiplerimizden Kurtuluşspor, yeni sezonda İnegölspor’un eski antrenörü Hüseyin Yoğurtçu yönetiminde Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek.

ŞOTA’NIN İLK HOCALIK DENEYİMİ
Karadeniz Güvenspor’da Kadir Kahraman’dan boşalan Teknik Direktörlük görevine, uzun yıllar Karadeniz Güvenspor forması giyen takım kaptanı Şota lakaplı İbrahim Oğuzay getirildi.

İNEGÖLSPOR ALTYAPIDA REVİZYONA GİTTİ
İnegölspor’da A takımda olduğu gibi altyapıda da revizyona gidildi. Altyapının başına İrfan Kapdan getirilirken; uzun yıllar A takımda ve altyapıda görev alan, İsmail Güldüren’in yardımcılığını da yapan Murat Endes ile altyapı sorumlusu İsmail Turan yeni dönemde İnegölspor’un altyapı kadrosunda yer almayacak.

GENÇLER VE YENİCE’DE DEĞİŞİM YOK
İnegöl’ü ilk kez Bölgesel Amatör Ligde temsil eden ve 2014-2015 sezonunda da aynı ligde mücadele edecek olan Gençlergücü, için teknik sorumlu Erol Arslan ile yeniden anlaştı.

Süper Amatör Lig temsilcilerimizden Yenicespor’un teknik kadrosu kongre sonrası netleşecek. Takımın başarılı teknik direktörü Yalçın Yeşil ile yola devam edilmesi bekleniyor.