Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan UEDAŞ Genel Müdürü Mesut Efe; "Bugün Belediye Başkanımız Alinur Aktaş'ı ziyaret ederek İnegöl'e merhaba demek istedik. İnegöl'de önümüzdeki dönem güzel yatırımlarımız söz konusu olacak. Öncelikle Belediye başkanımızdan da müsaade istemek suretiyle şu anda hizmet verdiğimiz işletme binamızın bulunduğu yerde müşterilerimize çok daha kalite bir hizmet verebilmek adına yeni bir işletme binası yapma düşüncesi içerisindeyiz. Yeni binamızı yaptığımızda müşterilerimiz daha rahat ve konforlu hizmet veren bir UEDAŞ bulacaklar" dedi.

YATIRIMLAR 3 KATINA ÇIKACAK

"Sahadaki dağıtım hizmetlerimiz ile alakalı ciddi yatırımlarımız devam ediyor" diyen Efe; "2016 yılı itibariyle bütçesel olarak büyüklüğümüzü yaklaşık 3 katına çıkarmak suretiyle burada planladığımız yatırımlarımızı gerçekleştirmiş olacağız. Merkezdeki hizmetlerimiz bir fiil devam ederken, kırsal mahallelerimize biraz daha fazla ağırlık vermek zorundayız. Geçen sene kışın olumsuz hava koşullarından dolayı yaşanan ciddi sıkıntıları bir kez daha yaşamamak adına geliştirdiğimiz birkaç projemiz var" dedi.

DAHA KALİTELİ BİR HİZMET

Efe son olarak; "Burada geniş alanda hizmet verirken ister istemez birçok özel mülkiyet sahasından geçmek zorunda kalıyoruz. Özel mülkiyet sahalarından geçerken bir taraftan oranın kamulaştırmasını yaparken, bir taraftan da özel mülkiyet sahiplerinden bu tesislerin hizmet edebilmesi adına, sağlıklı bir şekilde oturabilmeleri için bize izin verilmesi noktasında yardımcı olmalarını bekliyoruz. Bunları sağladığımız sürece şu anda planladığımız ve projelendirdiğimiz yatırımlarımız çok hızlı bir şekilde hayat bulacak ve İnegöl halkına daha kaliteli bir hizmet verebilmek adına çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

YENİ GÖREVİNİZ HAYIRLI OLSUN

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuşmasına başlayan Belediye Başkanı Alinur Aktaş; "UEDAŞ Genel Müdürüne öncelikle yeni görevinin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Yine CLK Genel Müdürümüze ve diğer birim müdürlerimize de hoş geldiniz demek istiyorum. Tabi elektrik insan hayatının olmazsa olmazı ve günün her saatinde, her işyerinde ve her evde olmazsa olmaz konulardan biri" dedi.

MÜJDE NİTELİĞİNDE HABERLER

Aktaş; "İnegöl hızla büyüyen bir yer ve bu nedenle elektrik tüketiminin de fazla olduğu bir şehir. Genel Müdürümüz UEDAŞ içerisinde farklı birimlerde görev yaptığı için hem İnegöl'ümüzü hem de bu konuyu yakınan bilmektedir. Sağ olsunlar bizlere müjde niteliğinde haberlerde verdi. Hem hizmet binasının yenilenmesi ile alakalı bir proje düşüncesinin olması, hem de beraberinde 2015 yılı sonu, akabinde 2016 ve devamı yıllarda yatırımlar ile alakalı rakamların daha da yükseltileceğinin olması şehrimiz adına ciddi bir avantaj" dedi.

EKSİKLER TAMAMLANACAK

Ocak ayında Türkiye genelinde özellikle Marmara Bölgesi'ni etkileyen bir afet gerçekleşti diyen Aktaş; "Allah bir daha böyle afetlerin tekrarını bizlere göstermesin. Bu tür afetlerden en az şekilde etkilenmek adına bütün tedbirlerin alındığını, gerekli çalışmaların yapıldığını ve eksikliklerin tamamlanmak üzere olduğunu Genel Müdürümüz bugün bizlere ifade ettiler. Kendilerine bu konuda teşekkür ediyoruz. Kurum olarak gerek UEDAŞ, gerekse altyapı konularıyla alakalı çalışan diğer kurumlar ile işbirliği içerisindeyiz. Elimizden gelen ne gayret varsa şehrimizin menfaati, insanlarımızın selameti adına her türlü yardımı ortaya koymak zorundayız" dedi.

DAHA SORUNSUZ GÜNLERE

Aktaş; "Bugün genel anlamda genel müdürümüz ile bu konularda istişare yaptık. Ben inanıyor ve ümit ediyorum ki yapılacak yatırım ve atılacak adımlar ile daha güzel bir şehirde yaşamış olacağız. İnşallah elektrik ile alakalı daha sorunsuz günlere hep birlikte geçeceğiz diye düşünüyorum. Ben yine değerli genel müdürümüze, CLK genel müdürümüze ve yönetici arkadaşlarımıza tekrar hoş geldiniz diyor ayrıca Mesut Bey'e yeni görevinin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyor, saygılar sunuyorum" diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Mustafakemalpaşa Belediyesi İşçileri Maaş Kriziyle Karşı Karşıya Mustafakemalpaşa Belediyesi İşçileri Maaş Kriziyle Karşı Karşıya