Türkiye'nin önde gelen otomotiv distribütörlerinden biri olan Yüce Auto, çalışanlarına sunduğu ikramiye ile bir kez daha gündeme geldi. Skoda'nın Türkiye distribütörü olan şirket, Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yüce'nin liderliğinde, bu yıl da çalışanlarını bayram öncesi sevindirerek 29 maaş tutarında ikramiye ödemesi gerçekleştirdi. Bu cömert ikramiye politikasıyla şirket, yaklaşık 15 yıldır çalışan memnuniyetini ön planda tutarak sektörde öne çıkan bir kurum olmayı sürdürüyor.

Work and Travel ile Dünyayı Gezerken Para Kazanmanın Eğlenceli Yolu! Work and Travel ile Dünyayı Gezerken Para Kazanmanın Eğlenceli Yolu!

Geçen yıl da benzer bir ikramiye haberiyle gündeme gelen Ahmet Yüce, bu yıl da çalışanlarına verdiği 29 maaş ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Pandemi döneminde dahi ikramiye uygulamasını sürdüren Yüce Auto, bu süreçte çalışanlarına 13 ve 14 maaş tutarında ek ödemeler yapmıştı.

Ahmet Yüce kimdir sorusu, bu büyük jestin ardından pek çok kişinin merak konusu oldu. 1957 İstanbul doğumlu Ahmet Yüce, eğitimini Galatasaray Lisesi'nde tamamlamış ve 1977 yılından itibaren otomotiv sektöründe faaliyet göstermeye başlamıştır. Orhan R. Yüce ile birlikte Alfa Romeo markasının yedek parça tedariğinden sorumlu olan Yüce, daha sonra bu markanın Türkiye distribütörlüğünde Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak görev yapmıştır.

Editör: Fırat Çelik