Geçtiğimiz yıl gösterdiği üstün başarı ile PTT 1.Lig kapısından dönerek tüm dikkatleri üzerine çeken bordo beyazlı ekip bu yıl yaptığı flaş transferler ile hedefini PTT 1.Lig olarak belirledi.

İlçe stadında Bozüyükspor ile oynanan ve İnegölspor'un 2-1 galip ayrıldığı sezon açılış maçı öncesi düzenlenen programa İnegöl Kaymakamı Ali Akça, Belediye Başkanı Alinur Aktaş, protokol üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile bordo beyazlı sporseverler yoğun ilgi gösterdi.

YENİ TRANSFERLER TARAFTAR ÖNÜNE ÇIKTI

Törene sırasıyla yönetim, teknik heyet ve futbolcuların tanıtımı yapılarak başlandı.

Teknik Direktör Mehmet Bulut ve yardımcıları, yeni transferler Tevfik Hamdi Altıok (Bayrampaşa) İlker Cihan, Recep Soner Cihan, (Bayrampaşa), Berk Baran (Gazi Osmanpaşa), Bilal Özdemir (Tavşanlı Linyit), Mehmet Menderes Önkuzu (Sarıyer), Cem Demir (Ofspor), Gökhan Güleç (Lanzaranka), Ali Türkan (Hatay), Metin Akan (Adanaspor), Samet Gül (Pendikspor) ve Mehmet Can Işık (Boluspor) ilk kez Bordo-Beyazlı taraftarların karşısına çıkmanın heyecanını yaşadı.

İç transferde sözleşme yenilenen Kemal Hastürk, Alişan Ural, Berkay Günay, Mustafa Vargel, Çağdaş Topal, Eray Açıkgöz ve Gökhan Arslan, alt yapıdan A takıma çıkarılan Ali Aytemur, Yavuz Kurt, Oğuzhan Biçak, Mutlu Sorgular ve Mustafa Güngör yeniden taraftarın karşısına çıkmanın sevincini yaşadılar.

"30'NCU YIL HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN"

Törenin açılış konuşmasını yapan Kulüp Başkanı İlhan Korkmaz, sezon açılış maçında kendilerini yalnız bırakmayan Bozüyükspor yöneticilerine teşekkür ederek, "Sonu 5 ve 0 ile biten yıllar camialar için çok önemli yıllardır. Bu yıllar ayrı önem arz ederler. Bu sene İnegölspor'umuzun kuruluşunun 30'ncu yılı hepimize hayırlı olsun. Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan komşu takımımız Bozüyükspor'a teşekkür ediyor, başarılar diliyorum."dedi.

"ASLA ABARTILI KONUŞMALARA İÇERİSİNDE OLMAYACAĞIZ"

Daha sonra söz alan Belediye Başkanı ve İnegölspor Onursal Başkanı Alinur Aktaş, yeni sezonun hayırlı uğurlu olmasını dileyerek, "2013-2014 sezonu camiamıza, Türk futbol camiasına, tüm takımlarımıza ve bizi kırmayıp davetimizi kırmayan Bozüyükspor'a başarılar getirmesini temenni ediyorum. Kaymakamımıza da teşekkür ediyorum. Dün göreve başladı ve bugün bizlerle beraber oldu. Katılımları için kendilerine çok teşekkür ediyorum. İnegölspor olarak dün neysek bugünde aynıyız, yarında aynısı olacağız. İdealleri olan, hedefleri olan ama gayretle işini yapan bir toplum olarak hareket ediyoruz. Gelenleri iyi karşılayacağız, gittiğimiz yerlerde iz bırakacak, taraftarı asla küfretmeyen, futbolcusu gayretli ve çalışkan, yöneticisi dürüst ve ahlaklı ideal bir takımda olması gereken ne özellik varsa onları taşıyacağız ve inşallah geçmiş yıllarda olduğu gibi başarıyı yakalamak için elimizden gelen bütün gayreti ortaya koyacağız. Hepsi birbirinden değerli geçen yılki futbolcularımız var. Bu yıl aramıza yeni katılanlar var."

" Geçmişte kulübümüzü iftihar etmiş futbolcularımız var. Hepsi birbirinden değerli oynayanı, oynamayanı, kadroya gireni girmeyeni, teknik ekibimiz, teknik menajerimiz, malzemecimize varana kadar taraftarıyla, basınıyla, şehrin dinamikleriyle beraber daha güzel olacağız ve inşallah İnegölspor'u hedefine ulaştırmaya çalışacağız. Asla abartılı konuşmalara içerisinde olmayacağız. Hatalar yapabiliriz. Sıkıntılar, zaaflar olabilir. Ama bu iş istikrarlı insanların işidir. Futbol bir istikrar oyunudur. İnşallah seneye yeni tesislerimizde sezona başlayacağız. Onu çok arzu ediyoruz. Yakında o sürece başlıyoruz. Projelendirme bitti. Temennimiz hedefimiz odur ki arzuladığımız PTT 1. Lige en kısa zamanda çıkarız. Şimdiden kazasız, belasız sezon olması temennisiyle katılan herkese teşekkür ediyorum."ifadelerini kullandı.

MAKAMINA OTURMADAN MAÇA GELDİ

Son olarak söz alan ve İnegöl'e yeni atanan İlçe Kaymakamı Ali Akça, makamına geçmeden İnegölspor'un sezon açılışına katıldığını belirterek, "Belediye başkanımda ifade etti. Dün İnegöl'e geldim Kaymakamlık makamıma geçmeden İnegölspor'un açılışına katılıyorum. Bu benim için önemli. Ben spor ve sporcu kelimesini her duyduğumda rahmetli Atatürk'ü ve 'sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim.' Sözü geliyor aklıma. Bir sporcu elbette zeki olacak, elbette çevik olacak ama benim için en önemlisi sporcu ahlaklı olacak. Bu günümüzün meşhur bir ifadesi ile fair-play diyorlar. Yani sporcu durduğu yerde meşru alan içerisinde olacak. Sporcu aynı zamanda gönülleri fethetmesini bilecek. İnegölsporlu kardeşlerimin gönülleri fetheden bir sezon yaşamaları dileğiyle açılışın İnegöl'e, sporcularımıza ve sporsever kardeşlerimize hayırlı olması temennisiyle hepinizi en derin sevgi ve saygılarımla selamlıyorum."şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından sezon açılış maçı oynandı.

Galatasaray - Sivasspor maçının VAR’ı Simone Sozza oldu Galatasaray - Sivasspor maçının VAR’ı Simone Sozza oldu
.