De Capo Müzik sahibi Erhan Akgün, kiracısı olduğu Hamidiye Mahallesi Sümbül Sokak No: 11 adresindeki işyerini uzun yıllar depo olarak kullandı. 10 yıldır su tesisatı olmayan işyerinde Akgün'ün 8 yıl önce de yaptığı tadilat sırasında su sayacı duvarın altında kaldı.

223 TL FATURA GELDİ

10 yıldır kullanmadığı suya gelen toplam 223 TL'lik faturayı görünce şok olduğunu aktaran Erhan Akgün; "10 yıldır dükkan kiracısıyım. 10 yıldan beri burada su kullanmıyorum. 8 sene önce yaptığımız tesisat sırasında su sayacımız duvar altında kaldı. Uzun zaman sonra bu sabah kapımıza su faturası bırakmışlar" dedi.

KAFALARINA GÖRE YAZMIŞLAR

Faturanın 78 TL olduğunu ve bir de geçmiş dönem borcu olarak da 145 TL'lik meblağ olduğunu kaydeden Akgün; "Kullanmadığımız suya 223 TL fatura gelmiş. Bizi işyerimizde bulamayınca kafalarına göre yazmışlar. Yan komşum da aylardır burada değil ona da kendilerince bir rakam yazmışlar" ifadelerini kullandı.

Kırmızı et üretiminde artış! Kırmızı et üretiminde artış!

FATURADA EKSİ KULLANIM VAR

Faturanın ilk endeksinin 13, son endeksinin ise 0 olduğuna dikkat çeken Akgün, şunları söyledi: "Bu durumda -13 kullanım olması gerekirken; kullanım 10 m3 olarak yazılıyor. Katı atık, atık su, KDV derken bu bedel 78 TL'ye ulaşıyor. Anlamış değiliz. BUSKİ'den faturanın iptalini talep edeceğiz"