Son Dakika: Türkiye, İsrail ile Bütün Ticari İlişkileri Durdurdu! Son Dakika: Türkiye, İsrail ile Bütün Ticari İlişkileri Durdurdu!

Hizmette süreklilik ilkesinden hareketle abone memnuniyetini temel alan anlayışla hareket ettiklerini belirten BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı Çetinavcı, söz konusu uygulama ile şeffaf, doğru ve denetlenebilir hizmetin seçkin örneğini sunduklarını vurguladı.

ÜYELER YARARLANACAK

İnternet şubesi aracılığıyla üyelik işlemlerini gerçekleştiren abonelerin sistemden yararlanabileceklerini dile getiren Çetinavcı, "BUSKİ'nin resmi internet sitesi www.buski.gov.tr adresinden internet şubesi linki aracılığıyla üyelik işlemlerini yaptıran aboneler, su kesintileri hakkında anında bilgi sahibi olabiliyor. Sistemi üye olan abonelerimiz; geçici olarak suyun kesilmesi, geçici olarak suyun açılması, abone türü değişiklikleri, abonelik sonlandırma başvurusu, sayaç arıza gibi konularda anında bilgi sahibi olabilecekler. Bunun yanı sıra, SMS almak isteyen abonelerimiz de aboneliklerini ilgilendiren kesintilerde anında cep telefonlarından bilgilendirilecekler. Teknolojinin etkin kullanımı anlamında hizmette kalite çıtasını yükselten uygulama ile BUSKİ abone memnuniyetini sağlamada önemli bir adım atmış oldu" diye konuştu.