Kulüp tesislerimizde düzenlenen basın toplantısında konuşan Basın Sözcüsü Burak Şimşek, şöyle konuştu: "Yönetim olarak sezona şampiyonluk parolası ile başladık. Bu doğrultuda transferler yapılarak lige giriş yaptık. Şuana kadar oynadığımız maçlarda elde edilen sonuçlar neticesinde bu karara vardık. Yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla yaptığımız toplantı sonucunda, arzu ettiğimizi başarıyı yakalayıp sezon sonunda şampiyonluğa ulaşmak için sezon başında anlaştığımız teknik direktörümüz Sayın Serhat Güller ve ekibi ile anlaşmamızı karşılıklı olarak dostane bir şekilde feshettik. Teknik direktörümüz Sayın Serhat Güller ve ekibine bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki futbol yaşamlarında başarılar dileriz."

Bursaspor - Vanspor FK maçı seyircisiz oynanacak Bursaspor - Vanspor FK maçı seyircisiz oynanacak

ÜZÜNTÜLÜYÜM

Serhat Güller ise "Yönetim kurulu ile yaptığımız görüşmenin ardından böyle bir ayrılmanın İnegölspor'a daha iyi olacağı kanısı ortaya çıktı. Üzüntülüyüz tabi. Böyle bir şeyle karşılaşmak istemezdik. Böyle bir istifa etme durumunda kalmak istemezdik ama her zaman söylüyoruz 5 haftadan sonra daha iyi olacak diye ama o 5 haftayı getirecek iyi neticeleri bazı maçları iyi oynayıp kazanamadık bazı maçta kötü oynadık ama sonuç itibariyle geldiğimiz noktada, İnegölspor'un daha iyi yerlere gelmesini arzu ediyoruz. Bunun yolunu açmak içinde istifa ettim. İnşallah bizim adımıza ve İnegölspor adına hayırlı olur. Ben İnegölspor'da futbol oynadım. Daha önceki sezonlarda İnegölspor'a teknik direktörlük yaptım ve yine geldim teknik direktörlük yaptım. Ama bu seferki görevimiz biraz kısa oldu"

İNEGÖLSPOR'U SEVİYORUZ

"İnegölspor'u seviyoruz. Sevdiğim bir kulüp. Hayatım boyunca bana çok şeyler katan bir kulüp. Futbolculuğumun ilk basamağı. Dolayısıyla onun iyi olmasından başka bir temennimiz yok. İyi bir takımımız var. İyi mücadele eden, iyi koşan, birlik ve beraberliği iyi olan bir takımımız var. Bu takımın ben şampiyon olacağına inanıyorum. İnşallah ta sezon sonunda şampiyon olacak. Bunu da göreceğiz. Allah utandırmasın. Yeni gelen arkadaşa da Allah yardımcısı olsun. İnegölspor taraftarına, yönetimine, İnegöl halkına herkes başta futbolcularına sahip çıkarak inşallah iyi bir sezon geçirilir ve şampiyon olunur. Tek temennimiz bu. Artık önümüze bakacağız. İnşallah hakkımda hayırlısı olur." şeklinde konuştu.