15 Temmuz 2016 tarihinde Fettullahçı Terör Örgütü FETÖ/PDY'nin gerçekleştirdiği darbe girişimi emniyet ekipleri ve vatandaşlar tarafından püskürtüldü. Darbe girişimi sonra çıkartılan kanun hükmündeki kararname ile FETÖ'ye bağlı eğitim kurumları kapatılarak Maliye Bakanlığına devredildi. Maliye Bakanlığı'na devredilen okullar sırayla tekrar eğitim faaliyetlerine devam etmesi için Milli Eğitim Bakanlığına devrediliyor.

AFİŞ ASILMIŞTI

İnegöl'de İşletme Yönetimi Öğrencilerinden Çocuklara Sevgi Dokunuşu İnegöl'de İşletme Yönetimi Öğrencilerinden Çocuklara Sevgi Dokunuşu

Geçtiğimiz günlerde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü FETÖ'ye bağlı olan Özel Hacı Kemal Lisesi'ne "Bu okul Milli Eğitim Bakanlığına devredilmiştir" afişi asıldı.

İSMİ BELLİ OLDU

Milli Eğitim Bakanlığına devredilen Hacı Kemal Lisesi'nin ismi Ankara'daki darbe girişiminde şehit olan özel harekat polisi Fevzi Başaran'ın ismi verildi.

İMAM HATİP OLARAK EĞİTİM VERECEK

İmam Hatip Lisesi olarak eğitim verecek olan Şehit Fevzi Başaran Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin isim değişikliğinin evraklarının Valiliğe gönderildiği öğrenildi.

SAFVET, SOSYAL BİLİMLER LİSESİ OLDU

Darbe girişiminde kapatılan bir başka FETÖ Okulu olan Safvet Koleji'nin isim değişikliğinin de çalışmalarının başlandığı 2016-2017 eğitim öğretim sezonunda İnegöl Sosyal Bilimler Lisesi olarak eğitim hayatına devam edeceği bilgisine ulaşıldı.