İnegölspor Kongresi İçin Tarih Belli Oldu İnegölspor Kongresi İçin Tarih Belli Oldu
Teakwondo hocaları Mehmet Küçükdağ, Mustafa Ergen ve Halit Bilican eğitmenliğinde turnuvalara hazırlanan sporculardan müsabakalara Yıldırım Belediyesi Spor Kulübü adına katılan Mert Cinci, Genç Erkekler 55 kiloda Avrupa ikincisi; Kafkasspor Kulübü adına yarışan Melih Bayraktar, Yıldız Erkekler 65 kiloda Avrupa üçüncüsü; Karadeniz Güvenspor adına yarışmalara katılan Mahmutcan Çakal ise Minikler 40 kiloda 8.olarak İnegöl’ün adını Uluslararası turnuvada duyurmuş oldular.

İNEGÖL KABUĞUNU KIRDI

Bu anlamlı ziyaretten oldukça memnun olduğunu ifade eden Yusuf Şevki Yücel;

“Antrenörlerimiz kısıtlı imkanlarıyla bu başarıyı elde etmiş olmaları gerçekten takdire şayan. Bu vesileyle hocalarımıza teşekkür ediyorum.

İlçemizin ve ilimizin adını uluslararası turnuvalarda bu şekilde duyuran genç kardeşlerimizi de tebrik ediyor başarılarının artarak devam edeceğini temenni ediyorum. Gençlerimiz her alanda çok güzel başarılar elde ediyor. İnegöl bu manada kabuğunu kırmış durumda” dedi.

DERECELER GELİYOR

Birçok branşta Türkiye ve Avrupa derecelerinin gelmeye başladığını kaydeden Yücel;

“Okul sporlarında da başarılarımız artıyor. Gurur duyuyor, emeği geçen arkadaşlara teşekkür ediyorum. Halk eğitim merkezimiz bu hocalarımızı destekliyor. Koordineli bir şekilde çalışıyoruz.

Bu koordinasyon sporumuzu, özellikle salon sporlarını geliştirecektir diye ümit ediyoruz.

Halk Eğitim Müdürlüğünün desteklediği Futbol, Basketbol, Voleybol, Teakwondo, Alpagu, Atasavunma Sanatı, Kick Boks, Masa Tenisi, Satranc, Bocce, Badminton kurslarımız devam etmektedir. Bu sporcularımızın hepsine İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü olarak lisans çıkartılmasını sağlıyoruz diye konuştu.