Bursaspor’da Olağan Genel Kurul Toplantısı ertelendi Bursaspor’da Olağan Genel Kurul Toplantısı ertelendi
Spor Toto 2.Lig Beyaz Grupta lider Giresunspor ve 4 puan gerisindeki Hatayspor'un mücadelesi nefes kesiyor. Giresun temsilcisi bu hafta evinde Anadolu Selçuklu'yu mağlup edip; Hatay'ın Kartal deplasmanında puan kaybını bekleyerek şampiyonluğunu ilan etmek istiyor.
GÖZTEPE RAHAT
3.sırada yer alan Göztepe'nin ise şampiyonluk şansı çok düşük. Liderin 6 puan gerisinde yer alan Sarı Kırmızılılar, Play-Off'a hazırlanmaya başladı. Play-Off'ta yer alacak diğer takımlar ise Malatyaspor, Pendikspor, Kartalspor ve İnegölspor'dan ikisi olacak.
MALATYA BİR ADIM ÖNDE
54 puanla 4.sırada yer alan Yeni Malatyaspor, son 3 maçından ikisini sahasında oynayacak. Çankırıspor'u ardından da Kartalspor'u ağırlayacak olan Sarı Siyahlılar, son hafta Giresun'a gidecek.
PENDİK 2 DEPLASMANA GİDECEK
52 puanla 5.sırada yer alan Pendikspor ise son 3 maçından ikisinde deplasmana gidecek. Kırklareli ve Tarsus deplasmanlarında mücadele edecek olan İstanbul temsilcisi sahasında Göztepe'yi ağırlayacak.
KARTAL'IN 2 ZORLU HAFTASI
51 puanla Play-Off hattının bir basamak altında yer alan bir baka İstanbul temsilcisi Kartal'ı ise zorlu maçlar bekliyor. Hatay'ı sahasında ağırladıktan sonra Malatya deplasmanına gidecek olan Bordo Beyazlılar, sezonu İç sahada Çankırı maçı ile tamamlayacak.
GÜMÜŞHANE VE AYDIN'A GİDECEK
Bu sezon deplasmanlarda kazanmakta büyük zorluk yaşayan 48 puanlı temsilcimiz İnegölspor ise son üç haftada Gümüşhane ve Aydın deplasmanlarında mücadele verecek. Bordo Beyazlılar, Mehmet Bulut'un Tokatspor'u 33.haftada misafir edecek.
.