İnegöllü neyzen, son kıssahan Muharrem Dere'yi tanıyor musunuz? İnegöllü neyzen, son kıssahan Muharrem Dere'yi tanıyor musunuz?
Uyuşturucu, bonzai ve benzeri bağımlılık yapan maddelerin zararlarını anlatan Kasım Uçkan’ın yazdığı, Yaşar Aydınloğlu’nun yönettiği ‘Pembe Aslında Siyahtır’ tiyatro oyunu İnegöl Belediyesi öncülüğünde önceki gün 4 seans halinde Belediye Kültür Sarayı’nda sahnelendi.

UYUŞTURUCU KONUSUNDA UYARDILAR

Türkiyeyi karış karış gezerek, ‘Pembe Aslında Siyahtır’ tiyatro oyunuyla gençleri uyuşturucu, bağımlılık yapan zararlı maddelere karşı uyarmayı amaçlayan Tiyatro Balans ekibi, İnegöl Belediyesi’nin girişimleriyle İnegöl’e gelerek gösterimlerini ilçe halkına sahneledi.

İLGİ VE BEĞENİYLE İZLENDİ

Tiyatro oyununda fakir bir ailenin oğlu ile zengin bir aile kızının düştüğü kötü durum sergilendi. Oyunda zengin ailenin çocuğuna olan ilgisizliği, fakir ailenin çocuğunun ise kötü alışkanlıklara özenmesi ve merak etmesi ve bu durum sonucunda ailesine yaptığı eziyetler canlandırıldı.

Dört seans halinde gün boyu sergilenen tiyatro vatandaşlar tarafından ilgi ve beğeniyle izlendi.

Balans Tiyatrosu oyuncuları, hayatındaki boşlukları kapatmaya çalışırken tehlikeli ellere alet olan, bir anlık mutluluk için hayatlarını karartan gençleri oynayarak uyarılarda bulundular. İnegöl Belediyesine kendilerine verdikleri bu güzel fırsat için teşekkür ettiler.